- 23 Temmuz 2024
- 50
- 27
- 26
- Konu Sahibi laptoprecai
Kızlar merhaba aranızda yeniyim. Biraz uzun yazacağım lütfen yargılamayın ve bana yardım edin psikolojim ve ruh sağlığım darmadağın. Benim iki tane bebeğim var. Birisi 17 birisi 3 aylık. İkiz bebek istiyorduk olmadı biz de arka arkaya olsun istedik çok şükür öyle de oldu oğlum 5 aylıkken kızıma hamile kaldım. Çocuklarımla ilgili bi sıkıntım yok çok şükür. İlk hamileliğim inanılmaz rahattı. Kendimi hiç hamile gibi hissetmeden doğum yaptım doğumum da çok rahat oldu sezaryen doğum yaptım sadece erken doğdu 36 haftalık. Bebeğim de ben de çok iyi atlattık süreci ameliyatın ertesi günü kendim ayağa kalkmaya başlamıştım. Bu yüzden ikinci bi gebelik için hiçbi korkum vs oluşmadı. Ama ikinci hamileliğim kabus gibiydi doğuma kadar depresyondaydım resmen bir tek bebeğime tahammül edebiliyordum yalnız ona bakınca mutluydum ona sarılırken onu öpüp koklarken tüm derdim tasam bitiyordu ama geri kalan herşeye kendimi kapatmıştım eşimle biraz problemlerimiz oldu doğum sonrası bebeğimi ihmal etmekten çok korktum derken böyle psikolojik açıdan aşırı sorunlu bir hamilelik geçirdim. Doğumum korkunç geçti ameliyat anı sancılı doğum sonrası sancılıydı.. ama doğum yapalı 3 ay oldu bebeklerimle çok mutluyum herşey yolunda depresyonum tamamen geçti sayılır. Eşimle aramız iyi sayılır. Tek bir sorun hariç.. o da cinsel ilişki. Tekrar hamile kalırsam diye ödüm kopuyor. bir çocuğum daha olması bdni korkutmuyor ama bir hamilelik süreci Sürekli eşimden uzak durmaya çalışıyorum. 40 çıktığından beri yalnızca 2 kere ilişkimiz oldu o da birini saymaya gerek bile yok yarım yamalak bişeydi canım yandığı için yarıda bıraktık. Artık aramızda iyice sorun olmaya başladı. Ne zaman kendine geleceksin diye sorup duruyor haklı olarak. Bu arada 40 çıktığından beri dkh alıyorum alarm kurdum her gün saat 8de içiyorum dakikası dakikasına alıyorum sadece bir kere 3 dakika geç içtim o kadar ekstra olarak da prezervatif kullanıyoruz. Yine de korkmadan edemiyorum. Deli gibi oldum artık nasıl kurtulacağım bu düşüncelerden kendimi nasıl serbest bırakacağım eskiden hiç böyle değildim. Gayet aktif bi hayatımız vardı. Üstüne bir de korunurken hamile kalanları okudukça mideme ağrılar giriyor. Ne yapacağım ben nolur biri bana yol göstersin