Birçok kadının doğumdan sonra başına gelen bir durummuş bende çatlaağa sebep olmuştu dupalac veya magnezyum calsine kullanabilirsin süte geçmeyen ama ben buna rağmen çok sıkıntı yaşadım uyuyamıyordum ağrıdan biraz araştırmalar yaptım doğal yöntemlerle ne yapabilirim diye birkaç şey buldum yaptım bir arkadaşa mesaj atmıştım kopyalıyorum direkt belki arasında denersin fişe yarar çok geçmiş olsun
15 Ağustos 2021 anal fisür için doktorun bana yazdığı kremler fito-anestol fiyatları da uygun benim denediğim diğer yöntemler kantaron yağı- patatesi ince küçük bir parça haşla ılıktan biraz sıcak olsun tülbentte koy ve makatın üstüne koy içmaşatın tutar zaten düşmez gece koy sabaha kadar
zeytinyağı ve unu da hamur yap aynı şekilde fırında ısıt azcık tülbente koy dediğim gibi yine çok sıcak olmasın ödemi falan alıyor bebeğe ve Sana da bunların hiçbirinin zararı olmaz
İbrahim saraçoğlunn da yöntemleri YouTube den bulabilirsin ısırgan otu kürü var
Birde bebeğe zararı var mı yok mu bilmiyorum ama ben çok kötüydüm yaptım patlıcanın sapını yeşil kısmı varya 10 tane 10 bardak su ile kaynat ve o suyu 1 hafta içinde bitir
O kadar çok şey var ki ama bana en çok patates iyi geldi ertesi sabah çok daha rahattım