- 23 Ekim 2012
- 68
- 34
-
- Konu Sahibi kulekedisi
Canım bende yeni doğum yaptım inanki iki hafta senin gibi beslendim bende gram gram verdim 66 la başladım şimdi 63 e kadar indim ama morelini bozma bu haftadan sonra vericeksin bide arafa atıştrmalıkları bıraz gece de bir parca bişi olsa bile yeme ozmn kg vermen hızlanıcakBugün tartı günümdü. Sadece 200 gram eksi gördüm. Çok üzgünüm..
Umarım sonuç alırım. 1 kilo versem çok motivasyon olacağım aslında. Neyse bakalım yola devam.Canım bende yeni doğum yaptım inanki iki hafta senin gibi beslendim bende gram gram verdim 66 la başladım şimdi 63 e kadar indim ama morelini bozma bu haftadan sonra vericeksin bide arafa atıştrmalıkları bıraz gece de bir parca bişi olsa bile yeme ozmn kg vermen hızlanıcak
Ben suan sadede yürüyüş yapyrm saglıklı beslnyrm benim hedef 50 bakalım nisana kadar hedefime ulasıcagım inşallah sende sakkn bırakma devam et
Maalesef.. sanırım bu hafta da eksi goremeyecegim ama bu kadar emeğe de kıyamıyorum. Araftayım resmen.Merhaba kolay gelsin bol eksilerBende 1 haftadır 50 dk eliptik, 3lt su ve düzgün besleniyorum sadece uyku düzenim bozuk biraz buna rağmen olduğumun kilo üstüne bile biraz almısım böyle olunca insanın tüm hevesi kaçıyor
Aman kıymayın bende ofluyorum ama hedefi düşünün inşallah istediğiniz kiloya ulaşırsınızMaalesef.. sanırım bu hafta da eksi goremeyecegim ama bu kadar emeğe de kıyamıyorum. Araftayım resmen.