Doğum sonrası göbeklerimiz

gitmiyor bu zıkkımlar 2-5 ay oldu daha gerçi ama bakalım gitcekmı..

Ben dogumda yaklasık 13 kılo aldım ve 11 kılosunu tam 40 gunde verdım kızlarr dogumdan hemen sonrakı gunlerde bolbol terleyın ve cok su ıcın cok ıse yarıyo

ya normal doğum yaptım ama göbek duruyo hala bünyeyle ilgili sanırım hamileliğimde 18 kilo aldım 11 i gitti kaldı 7 kilo ayda 1 kilo gidiyo şimdilik ama göbekler için mekik şart galiba

Ben de normal doğum yaptım, eski kiloma da döndüm ama kaslar sarkmış resmen.
Kilo yok göbek var mafoldumben

bende 18 kg aldım doğumdan sonra 1,5 ay içinde 16 kg hiçbirşey yapmadan verdim. Tatlı hamur işi yemedim bol su içtim sebze yedim ama özellikle değil normaldede tatlıyla aram yoktur ve su içmeyi çok severim. Sezeryanla doğum yaptığım için ilk ay spor yapamadım şimdi yapmaya başladım çünkü göbeğim çıkıyo ve sarkma var mümkün olan her sabah ebru şallıyla plates yapıyorum çok faydasını gördüm alt karnı çalıştırıcı hareketleri var. tavsiye derim saat 10 da başlıyo yanlız dikkat edin ilk başta zorlandığınız çoğu hareketi haftalar geçince çok rahat yapacaksınız sabır gerektiriyo.

canim benim doktorumla randevum var.kizim 3.5 aylik olunca gel dedi.o tarihe kadar da kesinlikle mekik cekme dedi.hos bizim kiz spor yapacak vakit vermioki bana.surekli aglama modunda.bende ayakustu yiyorum mecburen yemekleri .sut olsun diyede bol bol tatli.yemeyi kesemiyorumda sutum azalir diye zaten cok yok :sinifsinif:

wayyy beeee.benim daha 20 kilom var fazladan.bunlar gider mi gulican? tatliyi cok yiyorum.sen nasil besleniyorsun?sirrin nedir :hulya:

Canım beslenmeme çok dikkat edemedim aslında. Kan kaybındanmıdır nedir. deli gibi tatlı istiyo canım ama çoğunlukla tahin pekmez, kuru üzüm, pestil falan kiloyla yiyorum nerdeyse. Ama iilk 40 gün tek başıma minnoşla uğraşmaktan yaktım sanıyorum yediklerimi. 11 kilo almıştım gitti emzirirken falan anlamadım ama gitti.
Bu son 1 haftadır artık dikkat etmeye başladım, daha doğrusu normal yemeye çalışıyorum.Yeni yılla beraber ben de Ebru şallıya takılmaya karar verdim. Gündüz uykuları biraz düzene girecek gibi çünkü. Normal doğum yaptığım halde karın kaslarımı çok güçsüz hissediyorum 2-3 mekiği bile çekebilecek gibi değil. Zamanla güçlenir inşallah
Bi de sen de daha önce zayıfmışsın eminim ki birazık normal yemene dönmeye başladıkça hızla verirsin. Artık minnoşlar da belli bi düzene oturmaya başadı opuyorumnanaktan

ne güzel gülicansen dönmüşsün eski kilona bu hafta 1 kilo vermişim kaldı 7 kilo bende ebru şallı ile pilatese başladım işe yarıyo sanki

ne güzel gülicansen dönmüşsün eski kilona bu hafta 1 kilo vermişim kaldı 7 kilo bende ebru şallı ile pilatese başladım işe yarıyo sanki

Canım inşallah emzirirken diğer kilolar da gider. Ama kötü olan kiloyu versen de bu sefer sarkık duruyo her yer. Belki de kilolar hızlı gittiği içindir.
Pilatesi her sabah yapabiliyomusun. Ben de başlıcam ama bi türlü minnoşu o saatte uyatamıyorum fisfisfis

ay canim nerdee bu yemeyle kilo veremicem sanirim.sutum gitmesin diye ac deilsem bile yiyorum surekli :gitme: 6 ay sadece sut vermek istiyorum cunku.gerci cok yok sutum yemezsem hepten gider.zayif gunlerimi ozledim.annemler kizardi bana cok zayifsin kilo al diye.simdi babam diyoki tatli yemeyi kes istersen,dusun nasilsam artik mafoldumben

bide gulican ucretli izinler bitiyo artik.ne yapmayi dusunuosun?

Canım bence de boşver kiloyu, bu grip salgınında Allah korusun sütün kesilmesin bi de...
Benim iznim de Ocağın ilk haftası bitiyo. Biras rapor ayarlamaya çalışacam önce, sonra 2009 iznimi kullanıcam, en son hala dnemeyecek durumdaysam ücretsiz iznimi alıcam canım. Bence sende önce raporu bi dene, iki sefer 20şer gün :jeyyar:

evet dr ariyorum rapor verecek :kedi: yillik izinde alicam sonrasinda 15 ay olana kadar ucretsiz izin alicam

evet dr ariyorum rapor verecek :kedi: yillik izinde alicam sonrasinda 15 ay olana kadar ucretsiz izin alicam

Doğumunu yaptıran dr. a danışabilirsin belki.
Bi de bu rapor doğumdan kaynaklı bi hastalıktan olursa 1 yıllık ücretsiz izinden düşmüyo. Ama normal rapor ve izinlerin hepsi 1 yıllık izninden düşüyo geriye kalan süreyi ücretsiz kullanabiliyosun.Yine de sizin personele bi danış tabi..

hazir sezeryan olmusken onunla ilgili bi rapor alsam keske sositososito gerci oyle yada boyle minnosu 15 aya getiricem mecburen.sonrada kres

Son düzenleme:

canım hergün yapmaya çalışıyorum oğlumu ona göre uyutuyorum zaten martta göreve başlicam verebildiğim kadar ama platese başladığımdan beri sütüm arttı galiba

kizlar kilolar ne durumda herkes aldigi kilolarin cogunu verdimi???benim 4 kilom kaldi verecek yavas yavas gidiyor :))

yaw kızlar benim göbeğim baya gitmişti çok az kalmıştı. ama şu son 1 haftadır vücudumda bi şişlik var ve göeğim 5 aylık hamile alimdeki gibi... acaba reglimi olacam kasığımda da hafif bi szı var... hamilemiyim acaba dedim ama predüktör aldım yo sonuç negatif.... acaba reglimi olacam? ondan mı bu şişlik... var mı belli aradan sonra göbeği şişen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…