Doğum sonrası göbeklerimiz

maşallah mehayım kalmamış göbişin
sabırla bekliyorm bende
hastanede hemsire sut verdikce rahim kendini toparlıcak hiç gobegin kalmıcak dedi

inşallah

2ci haftadan sonra benim de kalmaz umarımm

ne göbeği mehay hiçbişey yok maşallah.
canim hamile kalmadan onceki halimden 6-7 kilo fazlayim burda ama o yuzden senin goremediklerini ben goruyorum:gitme:
maşallah mehayım kalmamış göbişin
sabırla bekliyorm bende
hastanede hemsire sut verdikce rahim kendini toparlıcak hiç gobegin kalmıcak dedi

inşallah

2ci haftadan sonra benim de kalmaz umarımm

insallah canim bende ilk hafta karnim baya buyuk diye uzulmustum ama 1 hafta sonra bisey kalmadi dahada iner insallah sutun varmi baya??

Kizlar ben 5 aylik hamileyken boyleydi gobusum zaten...

musyasım accık kalmısmı gobuşun :)) oda gider inş.

humana still içtikten sonra arttı mehaycım sutum bol bol emziriyorum arttıyormuş emzirdikce
senin nasıl sutun canım ??guzel geliyormu

eee kalemiti bırakt kalsın kuşum bende albüm vardı ve 18.5 kiloyla doguma girdim hehe bunalıma girerim kıs göbek kalmışi deme bana

eee kalemiti bırakt kalsın kuşum bende albüm vardı ve 18.5 kiloyla doguma girdim hehe bunalıma girerim kıs göbek kalmışi deme bana

oyy canım yaaa accık kalmıs o da gidecek inş.
Benim kocaman :)) duruyor hala

maaşallah kızlar göbek falan kalmamış, en azından resim ekleyenlerde öyle kaydirigubbakcemile3. 11. günümüz,bende var biraz daha, o yüzden resim falan yok naniknanik.. belliydi zaten kocamaaaan bir göbeğim olmuştu :CüvCüv:.. hele bir anneliği halledeyim, o da gider o arada yerimseniben..

musyasım accık kalmısmı gobuşun :)) oda gider inş.

humana still içtikten sonra arttı mehaycım sutum bol bol emziriyorum arttıyormuş emzirdikce
senin nasıl sutun canım ??guzel geliyormu

humana still ne canim yaa nerden aldin bende alayim burda varmi acep yaa azaldi benim sutum baslarda ne guzel geliyordu coktu ama simdi azaldi..:gitme::gitme:

görmemişim şeymoşş eccik bişi kalmış yok denecek kadar az gider 1 aya kadar oda manken gibim olursun ..

mehaycım isviçrede vardı humana fransada da vardır eczeneden aldık burda orda markette bile görmüştüm bulamazsan rezene çayıda aynı işlevi görüyo zaten humananın hammadeside rezene

humana still ne canim yaa nerden aldin bende alayim burda varmi acep yaa azaldi benim sutum baslarda ne guzel geliyordu coktu ama simdi azaldi..:gitme::gitme:

humana sitll tee anne sütü arttırıcı çay cnm sitelerdn siparişlede alıyon her aczaneded var kuşummmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…