Dogum sonrasi gobek problemi

15 kilo almıştım. kızım 9 aylık ve eski kilomdayım. hatta 600 gr. daha eksik. Tabi ben bu durumdan pek hoşnut değilim çünkü daha fazla kilo vermek istemiyorum. Kızımı daha emzirmek istiyorum. O kadar çok yiyorum ki anlatamam. Tatlı, hamur ayrıt etmiyorum, ne varsa yiyorum çünkü çok acıkıyorum. Spor falan yapmıyorum, zaten vaktim de olmuyor. Çok su içiyorum. Günde rahat 4 lt. içiyorum. Karnım göbeğimden daha şiş görünüyor :)) Şuan göbeğim de eskisinden daha sıkı (maşallah). Su için su :))

işte sezeryan sezeryan diyorsunuz aşağısını kurtarcam derken göbekten oluyorsunuz
ben 2 bebek dogurdum normal
50 kiloyum dal gibiyim maşallh
dahada 23 yasındaym

canım ben de normal doğum yaptım ama bebeğimi hiç emziremedim acaba ondan mı kilo veremiyorum göbeğim hala var :44:

3.5 ay oldu sezeryanla doğum yapalı ve hala 10 kilo fazlam var onu geçtim 8 aylık gibi göbeğim varonu geçtim her görenin ayy sende çok göbek kalmış kızım demesinden de sıkıldım artıkfarkındayım zatenn ama insanın gözüne gözüne sokuyolar:S

O yorum yapanlardan bende de var sanki onlar söylemese haberim olmayacak Hoşlarına mı gidiyor nedir??

işte sezeryan sezeryan diyorsunuz aşağısını kurtarcam derken göbekten oluyorsunuz
ben 2 bebek dogurdum normal
50 kiloyum dal gibiyim maşallh
dahada 23 yasındaym

ordan bakınca keyiften sezeryan olmuşuz gibi görünüyo galibaaa normal yapabilirsin dediler de biz mi yapmadık. bizim elimizde olan bişey değil bu.herhalde sana 2 gün içinde bebeğini almamız lazım yoksa kaybedebilirsin deselerdi eminim sen olmaz ben sezeryan olamam normal olucam diyip beklemeyi seçerdin kendini düşündüğün için. ne dersin ????

...........................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…