• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sonrasi gobek problemi

blos_som

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
21
0
36
Diğer
Qızlar sezaryon oldum. 9 aylik bebeyim var. Shimdi gobeyim cok salak ben ne yapim ya hec bir shey geyinemiyorum kilomda normal.:43::43:

canım bende sezeyanla doğum yapmıştım ve 17 kilo almıştım.doğumdan sonra 14 kilo verdim ama göbeğim dediğin gibi çok salak duruyordu.fakat göbeğinin kendini toplaması için zamana ihtiyaç var.vücudunun şişleri yavaş yavaş inicek göbeğinde kendisini toparlayacak ama eskisi kadar sıkı olmayacak.tabi eğer sıkılaştımak için spor falan yapmazsan.şuan 1 yıl oldu doğum yapalı vücudum kendini yeni toparladı.göbeğimde normale yeni döndü.çok az sarkma var ama okadar da olsun.sabır canım.bozma moralini.anne olmak her açıdan hiç kolay değil dimi:29:

Son düzenleme:
Zamanla vücut toparlıyo merak etme ben doğum yapalı 2 sene oldu eski formuma döndüm emzirdiğin sürece rahat kilo verirsin yanlız ne yazık ki göbek eskisi gibi dümdüz ve sıkı olmuyo :(( spor şart

bende doğum yapalı bir buçuk yıl oldu hamile kalmadan önce 50 kiloydum sonrasında doğuma kadar 30 kilo aldım 80 ile doğum yaptım yani...çok yedim bebeğe yarasın diye birde sürekli yattım hiç bi iş yapmadım aman aman dediler hep eşim ve kayınvalidem...bende oldum 80 kilo...

şimdi çok şükür 54 kiloyum zerre kadar göbeğim kalmadı evli olduğuma bile inanmıyolar ...

birde şu var nasıl hamile kalırsan o haline geri dönüyosun ...şuan bir tane daha istiyoruz bebişş inşallah hayırlısıyla...

çok şükür bende spor ve bol bol su ile birde harşeyden yedim ama az gece 24 de açıktıysamda az atıştırdım ve kilolar gittii kızlar ama benim metebolizmam hızlı çalışıyomuş şuan diyeti bıraktım gece leri makarna bile yerim ama almıyorum....:1:

ay ben spor a gttgim halde göbek duruyo veremiyorum 5 ay oldu doğum yapalı :5:

Qızlar sezaryon oldum. 9 aylik bebeyim var. Shimdi gobeyim cok salak ben ne yapim ya hec bir shey geyinemiyorum kilomda normal.:43::43:
türkçeyi düzgün konuşmanız gerektiği konusunda arkadaşa katılıyorum.farklı bir ülkede yaşıyorsunuz sanırım.kiloyu verirseniz göbek kalmıyor emin olun...

efendim?????
hadi konuşurken kelimelerin yarısını yiyorsunuzda yazarken bunu nasıl yapıyorsunuz gerçekten anlamakda zorlanıyorum

kizlar belki azeri faln dir yaaa ne billim :1:

bu arada gobek benimde duruyo yani bana gore herkes yok falan desede 3 aylik varrrrr
napicammmm yardimmmm lutfennnnnnnn:19:

Bende de az da olsa var, 9,5 aylık oğlum, ne yapsak korse için çok mu geç acaba.. Mekiğin işe yaradığını görenler, günde kaç tane çekmiştiniz? Hıı, kilom da kalmadı, hamile kaldığım kilonun da altındayım.

bende 10 ay önce dogum yaptım dogumdan önce 50 kiloydum
doguma 75 kilo ile girdim. simdi 52 kiloyum daha fazla kilo vermek istemiyorum
derdim göbek, önceden içine göcüktü simdi hem göbek var hemde burusuk cok kötü :((
bir kac kez mekik cekmeye calıstım bel fıtıgı var belimi incildi :(

işte sezeryan sezeryan diyorsunuz aşağısını kurtarcam derken göbekten oluyorsunuz
ben 2 bebek dogurdum normal
50 kiloyum dal gibiyim maşallh
dahada 23 yasındaym
:37:

işte sezeryan sezeryan diyorsunuz aşağısını kurtarcam derken göbekten oluyorsunuz
dahada 23 yasındaym

Siz hepimizin sezeryanla dogum yaptigini nereden cikardiniz? Size ve formunuza masallah, ancak yaptiginiz yorum hic sik degil.

dahada 23 yasındaym
AllaAllah herkesin kendi seçimi arkadaşım 41 hafatlıkken zorunlu sezaryan olduysam bebeğim kaka yapmış benim suçum ne napalım yorumunuz çok yanlış Herkez önce bebeğini sonra canınını kurtarmaya çalışıyor aşadığan ziyade!!!

dahada 23 yasındaym
ağzı olan konuşuyo işte kendinin başınada gelsin görür anyayla konyayı bakalım o nereyi düşüncek ozaman :63::64:

dahada 23 yasındaym

23 yaşında 2 bebek mii asıl buna maşallah geç kalmışsınız da bizde keyfimizden sezaryen olmadık aşağıyı kurtarmak isteyen de yok ayrıca göbeğin sezaryenlede alakası yok:20:

dahada 23 yasındaym

Boşverin arkadaşlar..Bir insanın fikri neyse zikri de o'dur.. Böyle seviyesiz yorumlara şaşırıyorum..
ve aynen bu şekilde seviyesiz yorum yapanlar , kesinlikle özgüveni eksik insanlar..
Bu arkadaşa üzülelim..
Demek ki çok eziliyor başka konularda ki; buraya gelip kendi kendine ithamda bulunup kendilerine övgü yağdırıyorlar..
Benden küçüksünüz ve anne de değilim evli de değilim..Bak çatladım şimdi yazdıklarınıza..
Arkadaşlarımıza sataşmayınız gelip burada..
Ayrıca dal gibi olmak marifet değil , keşke biraz da Türkçe kullanımına dikkat etseydiniz ve ''da'' ekini ayrı yazmayı bilseydiniz...Normalde kimseyi yadırgamam yanlış yazıyor diye ama kendini 4/4 lük zannedenlerin bu açığını gördüğümde söylemeyi de bilirim :))
Bırak kızım seni başkaları övsün, kendin değil ;)

Son düzenleme:
Back