Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Qızlar sezaryon oldum. 9 aylik bebeyim var. Shimdi gobeyim cok salak ben ne yapim ya hec bir shey geyinemiyorum kilomda normal.
Qızlar sezaryon oldum. 9 aylik bebeyim var. Shimdi gobeyim cok salak ben ne yapim ya hec bir shey geyinemiyorum kilomda normal.
türkçeyi düzgün konuşmanız gerektiği konusunda arkadaşa katılıyorum.farklı bir ülkede yaşıyorsunuz sanırım.kiloyu verirseniz göbek kalmıyor emin olun...Qızlar sezaryon oldum. 9 aylik bebeyim var. Shimdi gobeyim cok salak ben ne yapim ya hec bir shey geyinemiyorum kilomda normal.
işte sezeryan sezeryan diyorsunuz aşağısını kurtarcam derken göbekten oluyorsunuz
ben 2 bebek dogurdum normal
50 kiloyum dal gibiyim maşallh
dahada 23 yasındaym
AllaAllah herkesin kendi seçimi arkadaşım 41 hafatlıkken zorunlu sezaryan olduysam bebeğim kaka yapmış benim suçum ne napalım yorumunuz çok yanlış Herkez önce bebeğini sonra canınını kurtarmaya çalışıyor aşadığan ziyade!!!işte sezeryan sezeryan diyorsunuz aşağısını kurtarcam derken göbekten oluyorsunuz
dahada 23 yasındaym
ağzı olan konuşuyo işte kendinin başınada gelsin görür anyayla konyayı bakalım o nereyi düşüncek ozamanişte sezeryan sezeryan diyorsunuz aşağısını kurtarcam derken göbekten oluyorsunuz
dahada 23 yasındaym
işte sezeryan sezeryan diyorsunuz aşağısını kurtarcam derken göbekten oluyorsunuz
dahada 23 yasındaym
dahada 23 yasındaym