doğum sonrası eski haline dönmek isteyenler hadi toplanalım!!!

eeee hanimlar 2 gündür ugrayan yok buraya hanimlar hemen pesmi edildi???

benim de telasim vardi.

oglum sünnet oldu teyzeleri

oooo 3 gün gelemedik kımsecikler yok valla kızlar nasıl olacaz biz genç ve çıtır anne?? bitanem16 canım tebrik edrim bebişini darısı benmkılere inşallah hadi kızlar nerelerdesiniz yaa

BEn bebiş kucağımda spor yapıyorum olduğum yerde ufak tefel hareketler falan, bebişin de hoşuna gidiyor ağlıyorsa susuyor bazen uyuyor, hamurişi vs de kestim, helva yiyiorum birtek süt yapsın diye. Yarım kilo vermişim, yavaş yavaş gidiyor ama yerimde saymaktan iyidir::)

valla bende evle uğraştım bi kaç gün spor falan hak getire bide adet olmuşum ama çok sevndm 2 aydır tık yoktu çok korktum yine mi diye :18:çok şükürrr bişey yokmuş spor yapamam bu halde ama çünkü belım çok ağrıyor ve çok halsizim 2 çocuk bide ev bide bu durum çok bitkinim hade kızlar gayrete gelmemız lazım valla

Allah kolaylık versin kızlarr,

ben doğum yapalı 16 ay oldu.
55 kiloyla hamile kaldım, 76 kilo gittim doğuma. Geldiğimde 72 kg çıktım. 5 ayda anca 69 a düştüm. Sonra o kilo bana yapıştı kaldı. Tabiii ben bunalımlardayım gören sen doğurmadın mı diyor
Velhasıl kelam, şuan 53 kiloyum, hamile kaldığım kilodan bile daha az ama gel görki vücut iyice deforme olmuş, göbek -mide yerli yerinde tüm haşmetiyle duruyor

Pek spor yapmadım ben ona bağlıyorum. Umarım hepiniz en kısa sürede zayıf ve fit olursunuz,

Sevgiler,

nasil verdin?????:44::44: masallah

kiskandimmi ne

nasil verdin?????:44::44: masallah

kiskandimmi ne

Aslında pek kolay olmadı. Ocakta doğum yaptım, mayısta 69 kiloydum. 2 ay spora gittim tahmin et bakalım ne kadar kilo verdimmm :44::44: sadece 250 grammmm baktım sporlada olacak iş değil soluğu diyetisyende aldım onada hepi topu 2 kere gittim. Verdiği listeye belli bi süre sonra tam anlamıyla uyamasamda ayak uydurdum. Birde burda cuma zayıflama yarışmaları var ya oraya katıldım, o çok kampçıladı beni. Hazirandan ocak ayına kadar 69 dan 52 ye kadar düştüm şimdi 53-54 arası gidip geliyorum canım.

Ama şunu sölemeden geçemicem, diyet listesini ilk aldığımda 2 -3 hafta uyguladım ve 21 günde 3,5 kilo verdim. Demek ki vücudun alışılagelmişin dışında bişeye ihtiyacı vardı diye düşünüyorum.

7 ay da vermissin daha iyi ne kadar yavas verirsen o kadar iyi tabi.

bende disiplin yok.
sürekli motive edilmem gerek, ama care yok baslamam gerek.:44:

beni de alın aranızaaaa :)) ben de zayıflamak istiyorum .bebegım bır bucuk aylık hamıle kaldıgım kılomdan 8 kılom kaldı ama ben 5 fazlasını vermek ıstıyorum yanı 13 kılo. diyet listesi filan var mı .cok vaktım olmuyo eskı yazılanları okuyamadım ( neler yapıyosunuz

Bende varım kızlar suan dogum kiloma 5 kg felan var daha da vermek istiyorum ama liste felan varsa bende merak ediyorum ne var ne yok puffff

bu diyet listesini bise de verir misiniz ?

merhaba kızlar bende 4 ay oldu doğum yapalı vermem gereken 15 kilom var neler yapabiliriz birbirimize destek olalım halen emziriyorum ama gece mamasına başladım

2 kiloda bende kaldı doğumdan bebeğim 4 aylık ,2. doğumum. 16 kilo almıştım toplamda ,doğumdan sonra 10 kilo gitti.4 kiloyu da son 1 aydır diyetle verdim . 5 kilo daha vermek istiyorum .. beslenmenizde proteinlere ağırlık verin ,ekmek,makarna ,hamur işi ve şekeri hayatınızdan çıkarmanızı tavsiye ediyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…