- Konu Sahibi minikmeleklerim
-
eeee hanimlar 2 gündür ugrayan yok buraya hanimlar hemen pesmi edildi???
benim de telasim vardi.
oglum sünnet oldu teyzeleri
Allah kolaylık versin kızlarr,
ben doğum yapalı 16 ay oldu.
55 kiloyla hamile kaldım, 76 kilo gittim doğuma. Geldiğimde 72 kg çıktım. 5 ayda anca 69 a düştüm. Sonra o kilo bana yapıştı kaldı. Tabiii ben bunalımlardayım gören sen doğurmadın mı diyor
Velhasıl kelam, şuan 53 kiloyum, hamile kaldığım kilodan bile daha az ama gel görki vücut iyice deforme olmuş, göbek -mide yerli yerinde tüm haşmetiyle duruyor
Pek spor yapmadım ben ona bağlıyorum. Umarım hepiniz en kısa sürede zayıf ve fit olursunuz,
Sevgiler,
nasil verdin?????:44::44: masallah
kiskandimmi ne
Aslında pek kolay olmadı. Ocakta doğum yaptım, mayısta 69 kiloydum. 2 ay spora gittim tahmin et bakalım ne kadar kilo verdimmm :44::44: sadece 250 grammmmbaktım sporlada olacak iş değil soluğu diyetisyende aldım onada hepi topu 2 kere gittim. Verdiği listeye belli bi süre sonra tam anlamıyla uyamasamda ayak uydurdum. Birde burda cuma zayıflama yarışmaları var ya oraya katıldım, o çok kampçıladı beni. Hazirandan ocak ayına kadar 69 dan 52 ye kadar düştüm şimdi 53-54 arası gidip geliyorum canım.
Ama şunu sölemeden geçemicem, diyet listesini ilk aldığımda 2 -3 hafta uyguladım ve 21 günde 3,5 kilo verdim. Demek ki vücudun alışılagelmişin dışında bişeye ihtiyacı vardı diye düşünüyorum.
Aslında pek kolay olmadı. Ocakta doğum yaptım, mayısta 69 kiloydum. 2 ay spora gittim tahmin et bakalım ne kadar kilo verdimmm :44::44: sadece 250 grammmmbaktım sporlada olacak iş değil soluğu diyetisyende aldım onada hepi topu 2 kere gittim. Verdiği listeye belli bi süre sonra tam anlamıyla uyamasamda ayak uydurdum. Birde burda cuma zayıflama yarışmaları var ya oraya katıldım, o çok kampçıladı beni. Hazirandan ocak ayına kadar 69 dan 52 ye kadar düştüm şimdi 53-54 arası gidip geliyorum canım.
Ama şunu sölemeden geçemicem, diyet listesini ilk aldığımda 2 -3 hafta uyguladım ve 21 günde 3,5 kilo verdim. Demek ki vücudun alışılagelmişin dışında bişeye ihtiyacı vardı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?