- Konu Sahibi minikmeleklerim
sevilen olmak aynı kilodayız bnm bebeğimde 2 buçuk aylık emzzirmek kilo verdiriyo diyolr ona güveniyorm
emzirirken normal yemeğe devam ederek mi kilo veriliyor yoksa yediklerimize dikkat ederek mi hanımlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevilen olmak aynı kilodayız bnm bebeğimde 2 buçuk aylık emzzirmek kilo verdiriyo diyolr ona güveniyorm
akşamları yediklerimixi yazalım cuma günü kilo bildirimi olsun
sabah 2 bardak süt 3 dilim ekmek reçel 3 zeytin kibrit kutusu peynir ara öğün 2 cennet hurması elma mandalina öğleyin bi kase tavuk sulu çorba bi tabak aşure yedim akşamada bezelye ve salata yedimmi tmm dır
dün aç karna sabah yarım bardak sulandırılmış pekmez kahvaltıda 2 yumurta 3 dilim ekmek 5 yeşil zeytin 2 siyah zeytin peynir bal reçel arada 2 bardk süt öğlen bi tabak aşure arada elma mandsalina cennet hurması akşama doğru bi avuç fındık ve kaju akşam bikase ezogelin çorba bol salata 5 küçk istavrit bizde zorlama yok dumaamın evvelallah 2 kişide yürütrz
bu liste bana çok az göründü özellikle sabah kahvaltısı benimde kızım 4 aylık neredeyse emziriyorum ben bu listededen çok fazlasını tüketiyorum ancak spor yapmaya henüz fırsat bulamadığım için kilo sabit duruyor 52 kg hamile kaldım 68 kg doğuma girdim şuan 61kg takıldım mevsim kış olduğu için daha çok evdeyiz hareket şart yani birde bebekle böyle liste uygulamak mümkün olmuyor ki yattı idi kalktıydı çok zor ama gün içinde yediklerimi yazabilirim sabah bir kase meyvesi nesfit öğle güzel bir kahvaltı eşimle ara meyve veya badem vs akşam ne bulursam yemek (annem yapmış olabilir ,eşim yapmış olabilir yada hazır gelmiştir)günde 3 lt su kesin ki su içmeden duramam alışkanlık yani işin özü spor inşallah ona bir fırsat bulayım toparlarım diye düşünüyorum eski halimi özledim eşorfman giymekten baydım artık jean giymeyi özledim ve dolabımı açtığımda hiç bişeyim yok ki dediğim kıyafetlerimi özledimmmmmmm ))))Oglushummm; akşamları günün menüsünü toptan tekrar yazsan, hepsi bir mesajda olsa daha iyi olmaz mı? Böyle yazınca tüm günü iyi göremiyorum ve yorum yapamıyorum canım.
Bizden başka herkes kilosundan memnun galiba. Baksana kimse katılmıyor.
Bu arada katılmayıp okuyanlar en azından menülerimize yorum yapsınlar. Ayrıca diyet yapmadığımı sadece yediklerime dikkat etmeye va sütümün kesilmemesi için midemi 2-3 saatten fazla boş bırakmamaya çalıştığımı özellikle belirteyim. Sonradan bunun için eleştiri almayalım.
Ara (gece): 1 bardak ayran
Ara (gece): yarım yeşil elma
Ara (sabaha karşı): yarım yeşil elma
Kahvaltı: 2 etimek
2 kibrit kutusu peynir
Ara: 1 kuru kayısı
1 lokma ek
Öğle: 1 porsiyon balık
Akşam: 3 kepçe erişteli çorba
yarım porsiyon et
3 çatal karışık salata
2 dilim ekmek
bu liste bana çok az göründü özellikle sabah kahvaltısı benimde kızım 4 aylık neredeyse emziriyorum ben bu listededen çok fazlasını tüketiyorum ancak spor yapmaya henüz fırsat bulamadığım için kilo sabit duruyor 52 kg hamile kaldım 68 kg doğuma girdim şuan 61kg takıldım mevsim kış olduğu için daha çok evdeyiz hareket şart yani birde bebekle böyle liste uygulamak mümkün olmuyor ki yattı idi kalktıydı çok zor ama gün içinde yediklerimi yazabilirim sabah bir kase meyvesi nesfit öğle güzel bir kahvaltı eşimle ara meyve veya badem vs akşam ne bulursam yemek (annem yapmış olabilir ,eşim yapmış olabilir yada hazır gelmiştir)günde 3 lt su kesin ki su içmeden duramam alışkanlık yani işin özü spor inşallah ona bir fırsat bulayım toparlarım diye düşünüyorum eski halimi özledim eşorfman giymekten baydım artık jean giymeyi özledim ve dolabımı açtığımda hiç bişeyim yok ki dediğim kıyafetlerimi özledimmmmmmm ))))