doğum sonrası eski haline dönmek isteyenler hadi toplanalım!!!

selam kızlar bende tam anlamıyla veremedim kiloları hatta bir süredir takılıp kaldım.57 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim şimdi 62 kiloyum.kızım 3. ayını bitirdi emzirdiğim için fazla dikkat edemiyorum.ama zamanla bu kilolarda gider diye ümit ediyorum:27:

sabah 2 bardak süt 3 dilim ekmek reçel 3 zeytin kibrit kutusu peynir ara öğün 2 cennet hurması elma mandalina öğleyin bi kase tavuk sulu çorba bi tabak aşure yedim akşamada bezelye ve salata yedimmi tmm dır

sabah 2 bardak süt 3 dilim ekmek reçel 3 zeytin kibrit kutusu peynir ara öğün 2 cennet hurması elma mandalina öğleyin bi kase tavuk sulu çorba bi tabak aşure yedim akşamada bezelye ve salata yedimmi tmm dır

Canım sen geceleri emzirmeye kalkmıyor musun? Birşey yemiyor musun o zaman?

Bende bugünkü menümü yazayım. Bu arada hergün 3 lt kadar su, 2 şişe maden suyu, rezene, ıhlamur ve papatya çayları içmeye çalışıyorum. Onları hergün yazmayacağım. Genelde hergün içiyorum zaten.
Yediklerimizi yazdığımız için dün geceden başlayayım.

Ara (gece): 1/3 yeşil elma

Ara (gece): 1/3 yeşil elma

Ara (sabaha karşı): elmanın son 1/3'ü

Kahvaltı: 1,5 yumurtadan omlet
2 etimek
2 kibrit kutusu peynir
1 çatal krem peynir
1 tatlı kaşığı reçel

Öğle: 1 porsiyon balık

Ara: 1 avuç kuru üzüm

Akşam: 3 kepçe erişteli çorba
1 porsiyon ızgara köfte
karışık salata
lavaş (olmasaydı iyi olurmuş ama napalım)

Geceleri süt sağmak ve oğluşu doyurmak için kalktığımda acıktığım için o zamanlarda ya meyve ya da ayran süt gibi içeceklerle ara öğün yapmaya çalışacağım.

Son düzenleme:
Oglushummm; akşamları günün menüsünü toptan tekrar yazsan, hepsi bir mesajda olsa daha iyi olmaz mı? Böyle yazınca tüm günü iyi göremiyorum ve yorum yapamıyorum canım.
Bizden başka herkes kilosundan memnun galiba. Baksana kimse katılmıyor.
Bu arada katılmayıp okuyanlar en azından menülerimize yorum yapsınlar. Ayrıca diyet yapmadığımı sadece yediklerime dikkat etmeye va sütümün kesilmemesi için midemi 2-3 saatten fazla boş bırakmamaya çalıştığımı özellikle belirteyim. Sonradan bunun için eleştiri almayalım.

Ara (gece): 1 bardak ayran

Ara (gece): yarım yeşil elma

Ara (sabaha karşı): yarım yeşil elma

Kahvaltı: 2 etimek
2 kibrit kutusu peynir

Ara: 1 kuru kayısı
1 lokma ek

yarım porsiyon et
3 çatal karışık salata
2 dilim ekmek

dün aç karna sabah yarım bardak sulandırılmış pekmez kahvaltıda 2 yumurta 3 dilim ekmek 5 yeşil zeytin 2 siyah zeytin peynir bal reçel arada 2 bardk süt öğlen bi tabak aşure arada elma mandsalina cennet hurması akşama doğru bi avuç fındık ve kaju akşam bikase ezogelin çorba bol salata 5 küçk istavrit bizde zorlama yok dumaamın evvelallah 2 kişide yürütrz

dün aç karna sabah yarım bardak sulandırılmış pekmez kahvaltıda 2 yumurta 3 dilim ekmek 5 yeşil zeytin 2 siyah zeytin peynir bal reçel arada 2 bardk süt öğlen bi tabak aşure arada elma mandsalina cennet hurması akşama doğru bi avuç fındık ve kaju akşam bikase ezogelin çorba bol salata 5 küçk istavrit bizde zorlama yok dumaamın evvelallah 2 kişide yürütrz

Haydi bakalım inşallah.
yarın tartı günümüz ama hafta ortasından başladığımız için herhalde 3 gün sonrasında tartılmış olacağız ama olsun. Önümüzdeki cuma çıkan sonuç daha gerçekçi olacaktır.

Oglushummm, senin normal mi sezeryan mı oldu doğumun?

Oglushummm; akşamları günün menüsünü toptan tekrar yazsan, hepsi bir mesajda olsa daha iyi olmaz mı? Böyle yazınca tüm günü iyi göremiyorum ve yorum yapamıyorum canım.
Bizden başka herkes kilosundan memnun galiba. Baksana kimse katılmıyor.
Bu arada katılmayıp okuyanlar en azından menülerimize yorum yapsınlar. Ayrıca diyet yapmadığımı sadece yediklerime dikkat etmeye va sütümün kesilmemesi için midemi 2-3 saatten fazla boş bırakmamaya çalıştığımı özellikle belirteyim. Sonradan bunun için eleştiri almayalım.

Ara (gece): 1 bardak ayran

Ara (gece): yarım yeşil elma

Ara (sabaha karşı): yarım yeşil elma

Kahvaltı: 2 etimek
2 kibrit kutusu peynir

1 lokma ek

yarım porsiyon et
3 çatal karışık salata
2 dilim ekmek
bu liste bana çok az göründü özellikle sabah kahvaltısı benimde kızım 4 aylık neredeyse emziriyorum ben bu listededen çok fazlasını tüketiyorum ancak spor yapmaya henüz fırsat bulamadığım için kilo sabit duruyor 52 kg hamile kaldım 68 kg doğuma girdim şuan 61kg takıldım mevsim kış olduğu için daha çok evdeyiz hareket şart yani birde bebekle böyle liste uygulamak mümkün olmuyor ki yattı idi kalktıydı çok zor ama gün içinde yediklerimi yazabilirim sabah bir kase meyvesi nesfit öğle güzel bir kahvaltı eşimle ara meyve veya badem vs akşam ne bulursam yemek (annem yapmış olabilir ,eşim yapmış olabilir yada hazır gelmiştir)günde 3 lt su kesin ki su içmeden duramam alışkanlık yani işin özü spor inşallah ona bir fırsat bulayım toparlarım diye düşünüyorum eski halimi özledim eşorfman giymekten baydım artık jean giymeyi özledim ve dolabımı açtığımda hiç bişeyim yok ki dediğim kıyafetlerimi özledimmmmmmm ))))

bu liste bana çok az göründü özellikle sabah kahvaltısı benimde kızım 4 aylık neredeyse emziriyorum ben bu listededen çok fazlasını tüketiyorum ancak spor yapmaya henüz fırsat bulamadığım için kilo sabit duruyor 52 kg hamile kaldım 68 kg doğuma girdim şuan 61kg takıldım mevsim kış olduğu için daha çok evdeyiz hareket şart yani birde bebekle böyle liste uygulamak mümkün olmuyor ki yattı idi kalktıydı çok zor ama gün içinde yediklerimi yazabilirim sabah bir kase meyvesi nesfit öğle güzel bir kahvaltı eşimle ara meyve veya badem vs akşam ne bulursam yemek (annem yapmış olabilir ,eşim yapmış olabilir yada hazır gelmiştir)günde 3 lt su kesin ki su içmeden duramam alışkanlık yani işin özü spor inşallah ona bir fırsat bulayım toparlarım diye düşünüyorum eski halimi özledim eşorfman giymekten baydım artık jean giymeyi özledim ve dolabımı açtığımda hiç bişeyim yok ki dediğim kıyafetlerimi özledimmmmmmm ))))

Evet Serhan haklısın özellikle kahvaltı çok az oldu ama kendi başıma saati aksatmadan ancak dolaptan peyniri çıkarabildim. bir önceki kahvaltım daha düzgündü. Dikkat etmeye çalışacağım bundan sonra. Yorumun için teşekkürler. Bu arada liste uygulamıyorum zaten, sadece akşamları o gün ne yediysem onları yazıyorum liste gibi yazdığım için öyle anlaşılmış olabilir. Sende fırsat buldukça katıl bize.

Bu gün yediklerimi yazayım:

Ara (gece): 1 bardak meyve suyu
1 bardak ayran

Ara (gece): yarım elma

Ara (sabaha karşı): yarım elma

Kahvaltı: 1 dilim peynirli börek (bu dünden daha uyduruk bi kahvaltı olmuş)

Öğle: yarım porsiyon mercimek yemeği
1 porsiyon makarna
1 dilim yaş pasta
1 lokma ek

2 susamlı çubuk

Akşam: yarım porsiyon et
3-4 kaşık salata
2 dilim ekmek
1 büyük kase yoğurt

Not: Bundan sonra özellikle kahvaltıyı daha düzgün yapmaya çalışacağım. Birde kuru yemişli bir ara öğün eklesem daha iyi olacak galiba.

bende katilmak istiyorum araniza...henuz kirkimiz cikmadi..erken mi olur benim icin baslamak? :44:

kızlar yazamadım bayağdır ama düzenli yazıcam artık kilolardan kurtulmak istiyorum yaaa çok sinirlerim bozuluyo neler yapıyonuz ben diyetisyene gittim liste verdi 2 hafta uydum ama yok sonra bozdum yani ekmek ve şeker hala kullanmıyorum ama çikolata filan yedim işte

dün 3 dilim ekmk 1 kibrt kutusu peynir 4 zeytin tereyağı reçel 2 ymrta arada 2 bardak süt hurma 2 mandalina öğlen bi kase mercmk çorbası salata 4 istavrt arada aşure
akşm bi kase çorba yarım porsiyon karnıbahar

Back