- Konu Sahibi minikmeleklerim
oglumu da yatirdim yanima bana bakiyor ben saydikca onla konusutugumu saniyor gülüyor, hatta sonra onu da bacaklarima yatirip spor yaptim hosuna gitti![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben simdi yaptim 20 dak sürmüs yavas yavas yaptim dinlene dinlene bisey olmaz herhalde
sonucta abartmadim
sende katil bize hatta simdi yapiver
ben sezaryenle doğum yaptım mekik çekebilir miyim bilemiyorum, ama platesteki hafif karın hareketlerinden yapıyorum hemen.
Cok sagol canim benim 2 ay olmadi, ama 20 dk hafif aerobik yaptim :)
en iyisini yapmıssın bence canım sen şimdilik fazla zorlama kendini fazla hamur işi yeme o kadar bende öyle yapıcam avuçiçi kadar ekmek yiycem her öğunde mesela bide benm eşim 9.30 gibi glıo mecburen o saatte yiyoruz çünkü onunla yediğimiz tek oğun akşam yemeği. bende ekmeksiz yiyip üzerine maden suyu içiyorum ve suyu mutlaka çok düzenlı içelim kızlar sütümüz azalmasın
Minikmeleklerim bayağı motivesin.darısı başıma.oğlum 4aylık ve tüm kilolarım duruyor.70ile hamile kaldım.92 ile doğuma girdim.şimdi79kiloyum.ben hamilelik öncesi de stresten 7kiloalmıştım.korkunç haldeyim.bakalım nolcak?
hamurişi tatlı çok az tüketiyorum, süt yapmayan şeyler pek yemiyorum artık. makarna pilav çıkardım hayatımdan, bulgur pilavı, kısır falan yiyorum ama süt yapsın diye.
bende katilayim size hadiyin hep beraber yapak banada moral olsun diycem ama ben sizle yarisamamki
benim vermem gereken kilo 35 falan karnim baya bi cikti zaten. yani öyle azicik bi spor la gidecek gibi degil.
emziriyorum ama ek gidayada basladik artik.
zaman gectikce kilo vermek iyice yük olmaya basliyor bendede, basta hadi yeni dogum yaptim havalarindasin, ama belli bir zamandan sonra onunda arkasina saklanamazki insan, biseyler yapmak gerek, emziriyorum diye esim simdilik birsey demiyor ama adamin da sinirini zorlamamak gerek dimi??
eee ne napyioz basliyozmu spora??
hamurişi tatlı çok az tüketiyorum, süt yapmayan şeyler pek yemiyorum artık. makarna pilav çıkardım hayatımdan, bulgur pilavı, kısır falan yiyorum ama süt yapsın diye.
işte ihtiyacım olan konu açılmışben çok fenayım kızlar psikolojim bozuldu bu kilolar yüzünden, dışarı çıkmak istemiyorum kimseyle karşılaşmak istemiyorum aynalara küstüm o derece yaniii, doğum yapalı 4 ay olacak 78 le hamile kaldım 97 le doğmuma gittim 40 ım çıkana kadar 85 e düştüm ve asıl felaket olan 95 e geri çıktım kafayı yicem emzirmeme rağmen bide düşünün halimi ,
üstüne oğlumda zayıf yediklerim bana yarıyor oğluma posası kalıyor galiba ,
amaaaa bugün şeytanın bacağını kırdım oğlanı taktım kanguruya 1 saat yürüyüş yaptım
hergün yürüyecem inşallah
abur cubur, kahvaltı haricinde ekmek, şeker artık yoksunz hayatımda
üffffff kendimi çekemiyorum valla yaaaaa![]()
ayy bide şey dicem şu elma sirkesimidir nedir içsek bebişlerimize bişi olur mu ki, fikri olan varmı acep![]()
bebeğim ayın 13 ünde 4 aylık oluyorboyun kac canim
benim boyum 174
kilo 103-104 arasi
68 kilo olsam ne güzel olur
bence emzirdigin icin böyle seylere daha baslama derim
bebegin kac aylik