doğum sonrası eski haline dönmek isteyenler hadi toplanalım!!!

Hanımlar Merhaba

Bende yeni geldim ..Bende 2.doğumumu yapalı 2 ay 3 hafta oldu.
Oğluma 56 ile hamile kaldım 23 kilo aldım 79 ile doğum yaptım.7 ayda eski halime döndüm 1 senede sıkılaştı vücudum.
Kızıma ise 56 ile hamile kaldım 30 küsür kilo aldım şuan 68 kiloyum.

Yemeyi kesemiyorum öle diyet falan bana göre değil ya yapamıyorum

23 yaşındayım.Acil vermem lazım kiloları hadi formülleri burda paylaşalım.

genetik olabilirmi annende ölemi mesela bizde bi nevi genetik alayımızda göbek kaldı. sezeryanlıyız belkide ondan dicem ama annem normal doğurmuş hepimizi.

Evet ya genetik annemde ince ama göbüş var..annemde normal dogum yapmis.ben ikiside sezaryen.ilk dogumumda göbek kalmamisti ikincide pörtledi:/

kızlar merhaba bayaa geç oldu bugün erken gelemedim aranıza bayaa yoğundum gelen giden gittiğim yerler falan ama sporumuda yapamadım şimdi bi video var youtubeden onu yapıcam hala yapmayanlar veya yapmak isteyenler isterseniz beraber yapalım bide maya süt yapıomuş diolar kızlar benm sütümde bi azalmamı var ne sizde durumlar nasıl göğsünm eskısı gibi dolmuo 1 haftadırr sporla alakası yok yememdende o kadar kısmadım ama neden anlayamadım :32:

Hanımlar Merhaba

Bende yeni geldim ..Bende 2.doğumumu yapalı 2 ay 3 hafta oldu.
Oğluma 56 ile hamile kaldım 23 kilo aldım 79 ile doğum yaptım.7 ayda eski halime döndüm 1 senede sıkılaştı vücudum.
Kızıma ise 56 ile hamile kaldım 30 küsür kilo aldım şuan 68 kiloyum.

Yemeyi kesemiyorum öle diyet falan bana göre değil ya yapamıyorum

23 yaşındayım.Acil vermem lazım kiloları hadi formülleri burda paylaşalım.

canım bende 24 yaşındayım ama iki çocuklu çıtır bi anne olmak istiyorum beeeeeeeeeeeeeeen:52::52::52:

Bende 2 çocuklu çıtır anne olmak istiyorum hemde deli gibi:1::1:

Ya verelim kiloları neler yapıyorsunuz diyiverin hep beraber yapalım.

Benimde sütüm ilk gün ki kadar değil zamanla azalıyor ama bazende maşallahı var:26:

selam arkadaslar dün mekik cekemedim o kadar cok yogundum ki canim cikti bacaklarimin üzerine basamiyordum yani.

o yüzden bugün ceza olarak 200 mekik cekcem, yani dünü kapamam lazim. tembellik yapmak yok:20:

eeee gelen giden arkadaslar sizlerde ne var ne yok bakim:34:

slm ark.lar bende yeni geldim anca oldu valla şimdi dünkü videoyla beraber 100 mekık inşallah ya şaka maka benm bel bölgemde bi toparlanma oldu sizde durumlar nasıl

kızlar maşallah pek gayretlisiniz:46: ben de tık yok valla, yatağa zor atıyorum kendimi:50: tek lüksüm kk:72: ben size birşey soracağım, aranızda sezaryen doğum yapıp mekik çeken var mı? kaçıncı aydan sonra başladınız?

ben de size bir hareket yazayım basen ve bel bölgesine çok iyi geliyor, özellikle yandan pırtlayan yağlara:17: inşallah ben de yapacağım, ara ara esiyor yapıyorum bir gün sonra unutuyorum yorgunluktan, ama ben bu hareketi o bölgem sorunlu olduğu her zaman yapıyordum gerçekten işe yarıyor. Evde bir kapı aralığı bulun, kollarınızı iki yana açın kapı aralığını tutun, ayaklarınızıda açın. sonra kapı boşluğunda baseninizi bir sağa bir sola olabildiğince kapı duvarına değdirmeye çalışın bu kadar basit, belimizin yanlarında bulunan kasları çok iyi çalıştırıyor:34:

kızlar maşallah pek gayretlisiniz:46: ben de tık yok valla, yatağa zor atıyorum kendimi:50: tek lüksüm kk:72: ben size birşey soracağım, aranızda sezaryen doğum yapıp mekik çeken var mı? kaçıncı aydan sonra başladınız?

ben de size bir hareket yazayım basen ve bel bölgesine çok iyi geliyor, özellikle yandan pırtlayan yağlara:17: inşallah ben de yapacağım, ara ara esiyor yapıyorum bir gün sonra unutuyorum yorgunluktan, ama ben bu hareketi o bölgem sorunlu olduğu her zaman yapıyordum gerçekten işe yarıyor. Evde bir kapı aralığı bulun, kollarınızı iki yana açın kapı aralığını tutun, ayaklarınızıda açın. sonra kapı boşluğunda baseninizi bir sağa bir sola olabildiğince kapı duvarına değdirmeye çalışın bu kadar basit, belimizin yanlarında bulunan kasları çok iyi çalıştırıyor:34:

canim bende sezeryan oldum, 2 ayliktan sonra baslayabilirsin:34:

merhaba kızlar.ben de sezeryan oldum kızım 7.ayın gircek.emziriyorum.sütüm azalır diye bu zamana kadar hiçbişry yapmadım ama 14 kilo verdim yine de.hala vermem gereken 13 kilom var.nasıl gider bilmem göbekk çok var yaa :( herhün pilates yapayım mekik çekeyim diyorum ama bi bakıyorum akşam olmuş gece de kızım uyuunca ben de bayılıyorum artık.

merhaba kızlar.ben de sezeryan oldum kızım 7.ayın gircek.emziriyorum.sütüm azalır diye bu zamana kadar hiçbişry yapmadım ama 14 kilo verdim yine de.hala vermem gereken 13 kilom var.nasıl gider bilmem göbekk çok var yaa :( herhün pilates yapayım mekik çekeyim diyorum ama bi bakıyorum akşam olmuş gece de kızım uyuunca ben de bayılıyorum artık.

bebegin hayirli olsun canim, kendini fazla yormadan dinlenerek mekik cekmegi dene, ben üc gündür yapiyorum sütümde bir azalma yok cok sükür. ne kadar zayiflarsa zayifla göbis mekik cekmeden gitmez herhalde.

canim biliyorum insanin pili aksama kadar bitiyor ama toplam 10 dakikan gidiyor.

kendine o on dakikayi ayirmaya calis bence.:34:

bugün yaptigimin raporunu vereyim,

dünkü cekmedigim mekikle beraber 200 mekik cektim.

güzel olan 100 bir 100 bir cektim, ilk yaptigim gün 20 yapip dinlenmem gerekti üc günde alistim hemen, karnimda hala agri var, gerci bu agrilar iyiye isarettir.

isinma popo bacak icin olan hareketleride yaptim.

ohh be resmen yük kalkti icimden.

burda hep beraber yapmak cok güzel kendimi sizin gerinizinde kalmiyayim diye spor yapmaya zorunlu tutuyorum.:9:
baska zaman olsaydi bu kadar ciddiye almazdim:26::17:

bebegin hayirli olsun canim, kendini fazla yormadan dinlenerek mekik cekmegi dene, ben üc gündür yapiyorum sütümde bir azalma yok cok sükür. ne kadar zayiflarsa zayifla göbis mekik cekmeden gitmez herhalde.

canim biliyorum insanin pili aksama kadar bitiyor ama toplam 10 dakikan gidiyor.

kendine o on dakikayi ayirmaya calis bence.:34:

sağol canım.güya mayıs ayı girince başlıcaktım ama hep ihmal ediyorum dediğin gibi göbek mekiksiz asla gitmez.ben de şimdi çekeyim de yatayım bari ama azla başlamalıyım 200 tane bana çook şimdi :)

sağol canım.güya mayıs ayı girince başlıcaktım ama hep ihmal ediyorum dediğin gibi göbek mekiksiz asla gitmez.ben de şimdi çekeyim de yatayım bari ama azla başlamalıyım 200 tane bana çook şimdi :)

hadi bakalim hayirlisi olsun:9:

tabi canim 200 cok ben bir gün cekemedigim icin ceza yaptim kendime, cekmedigim günü kurtarmak icin.:15:

Back