doğum sonrası eski haline dönmek isteyenler hadi toplanalım!!!

özel bi diyet uyguluyomusunuz kızlar karatay diyeti mantıklı gelio bana ama dayanamıom mutlaka gece bişiler yiyorummm
bu sabah 2 dilim ekmek kepekli
5 tane zeytin
2 parmak kalınlığında beyaz peynir
domates
haşlanmış yumurta 1 tane nasıl ?
o arada bişey yemedim şimdi saat 13 oldu bi neskafe içicem
kızlar ben neskafeden vazgeçemiyorum çok kilo yaparmı bu *

özel bi diyet uyguluyomusunuz kızlar karatay diyeti mantıklı gelio bana ama dayanamıom mutlaka gece bişiler yiyorummm
5 tane zeytin
domates

özel diyet yapmıyom ben süt yapıcı şeyleri ölçülü yiyorum o kadar neskafe içtysen akşaöm ekmek yemezsin cnm kahvaltın gayet ii

bende katilmak istiyorum araniza...henuz kirkimiz cikmadi..erken mi olur benim icin baslamak? :44:

Tontriko hoşgeldin canım,
diyet moduna geçmeyip sadece gereksiz şeyleri çıkar menülerinden o zaman niye erken olsun ki? Ben buraya yazmadan önce çok fazla abur cubur yiyordum mesela.

kızlar yazamadım bayağdır ama düzenli yazıcam artık kilolardan kurtulmak istiyorum yaaa çok sinirlerim bozuluyo neler yapıyonuz ben diyetisyene gittim liste verdi 2 hafta uydum ama yok sonra bozdum yani ekmek ve şeker hala kullanmıyorum ama çikolata filan yedim işte

Çikolatayı canın çok istiyorsa yine ye ama miktarını biraz kısarsın canım. Sende düzenli yaz hep birlikte kurtulalım canım kilolardan.

dün 3 dilim ekmk 1 kibrt kutusu peynir 4 zeytin tereyağı reçel 2 ymrta arada 2 bardak süt hurma 2 mandalina öğlen bi kase mercmk çorbası salata 4 istavrt arada aşure
akşm bi kase çorba yarım porsiyon karnıbahar

bu sabah 62.9 geldm bir haftada 300 gr gtmiş şükür

dumam doğumum sezaryeb

Akşam yemeğin az gibi olmuş sanki canım. Senin tartın dijital galiba canım, ben bu sabah 64 geldim ama buraya yazmadan önce tartılmamıştım. Asıl ssonuç haftaya cuma belli olur bende. Ben normal doğum yaptım canım. Hedef kiloma 9 kilocuk kaldı.

5 tane zeytin
domates

Kahvaltı menün gayet güzel olmuş. Neskafeyi normal granül ve süt şeklinde içiyorsan hiç sorun yok canım ama galiba 3'ü 1 arada içiyorsun. Onun yerine kendin yapsan daha iyi olmaz mı canım?
Karatay diyetini ben hamile kalmadan önce denedim ama süre ve yiyecek yasağı olduğu için bir süre sonra acayip biçimde yiyeceklere saldırmaya başladım ve vereyim derken daha çok kilo almıştım. Benim bünyeme ruhuma uygun bir diyet değildi yani. Ama sen yapabilirsen neden olmasın.

Bugünkü yediklerimi yazayım sonra hazır oğluş uyumuşken doğru uykuya :)))

Yatmadan:1 kase çekirdek
1 kestane şekeri

Ara:
yarım elma

Ara:Yarım elma

Uyanınca:1 avuç kuru üzüm

Kahvaltı:Yağda 2 yumurta
1 dilim salam
1 tatlı kaşığı reçel
2 etimek
1 kk beyaz peynir

Ara:1 hurma
1 kuru kayısı

Öğle:1 kase çorba

Akşam:1 tabak lahana dolması
1 kase yoğurt

dün az sucuklu yumurta 3 dilim ekmek az peynir 3zeytin tahin helvası pekmez
arada 2 hurma 2 mandsalina 1 greyfurt öğlen aşure havuç salatası yoğurt arada bi avuç kuuruyemiş akşam 1 kase tarhana çorbası 1 tane kıymalı gül böreği

dün yedklerimi yazıyom kahvaltıda 2 dilim börek 5 zeytinbtahin helvası az peynir arada 2 bardak süt hurma 2 mandalina öğlen aşure arada 2 kuru invir yarım avuç kuruüzüm akşam bi tabak patates salatası yarım tabak karnıbahar yemeği
dumaam sen yazmamışsn cnm

dumaam yeni topik açılmış 2012 anneleri zayıflayalım diye ordan devam edelimmi burda sadece 2 miz varz bi de anne sütümü veriyorsun sadece

Tontriko hoşgeldin canım,
diyet moduna geçmeyip sadece gereksiz şeyleri çıkar menülerinden o zaman niye erken olsun ki? Ben buraya yazmadan önce çok fazla abur cubur yiyordum mesela.

selam canimm :16:

evet erken degildir mutlaka ama sanirim gebelikte biraz salmistim kendimi, hani hem her gun mu hamile kaliyoruz diye hemde olculu bir sekilde tatlimida yedim...gorunende pek kilolu gozukmuyordum ama aslinda 25 kg kadar almistim :9:
ilk hedefime 10 kilo var...su tatli istegim olmasa cok iyi olacak ama tatli krizlerim var hemde her gun :14: boyle cikolata puding, pasta icim gidiyor ve her gun tuketiyorum. kendime ceki duzen vermem gerekiyor ama nasil :14::14::14:

hamile kalmadan oncede yuruyusle saglikli yemekle vermistim bi 10-15 kilo kadar ama suanda kendimde o iradeyi gormuyorum :14::14::14:

Son düzenleme:
valla kızlar yazdıklarınızı okudumda:=)))

bende 87 kıloyum su anda oha dıyorum kendıme omru hayatımda bu kadar kılo almamıstım hep 65-70 arasındaydım..

ağzımı tutamıyorum zaten oğlumla ugraşmaktan ne kadar spor yapıcamkı??????

Back