Kızlar slm burada tecrübeli anneler var sizlere bişi danışmak istiyorum istiyorum ben eşime çok önem veren insanım benim için çok değerlive hamileyim allahımın izniyle doğumum kışa denk gelecek ve eşime ilgim azalacak ona yetemicam diye ben korkuyorum evim kılimalı annem ben ve bebeğim 40m çıkana kadar aynı odada yatıcax eşim kendi odamızda bn onuda yalnız bırakmak istemiyorum onunda ihtiyaçları olacak cinsel yönden sevgi yönünden ben bunlar nasıl karşılıcam onu bi kenara atmak istemiyorum sizler bu dönemde nasıl davrandınız annem hep bizimle olacak bu dorun yaratacakmı yardımlarınızı bekliorum çünkü bn nasıl davrancamı gerçekten bilmiyorum
Bende su anda 40 mın bitmesini bekliyorum ben eşim ve bebeğim aynı odada kalıyoruz annem misafir odasında kalıyo. Ben ihtiyacım olduğunda cağırıyorum. Esinle ister istemez arana bir mesafe giriyo çünkü bebek buna çok izin vermiyor. Özel anlarınızda zaten 40 ından sonra başlıyor... Eh biraz idare edecekler o büyük askınızın meyvesinin sana ihtiyacı var sonuçta
Kızlar slm burada tecrübeli anneler var sizlere bişi danışmak istiyorum istiyorum ben eşime çok önem veren insanım benim için çok değerlive hamileyim allahımın izniyle doğumum kışa denk gelecek ve eşime ilgim azalacak ona yetemicam diye ben korkuyorum evim kılimalı annem ben ve bebeğim 40m çıkana kadar aynı odada yatıcax eşim kendi odamızda bn onuda yalnız bırakmak istemiyorum onunda ihtiyaçları olacak cinsel yönden sevgi yönünden ben bunlar nasıl karşılıcam onu bi kenara atmak istemiyorum sizler bu dönemde nasıl davrandınız annem hep bizimle olacak bu dorun yaratacakmı yardımlarınızı bekliorum çünkü bn nasıl davrancamı gerçekten bilmiyorum
ben de iki doğum yaptım,ilkinde 40gün annemlerde kaldım,eşim kendi evimizde,ama ikincide evimizde kaldım,annem gelip gidiyordu,ama şükür,bir problemimiz olmadı,aksine,annemin gelmesini,bizim gidip orda kalmamızı istiyordu,bebeyimiz rahat olsun diye.eyer seni ve bebeyinizi seviyorsa anlayışlı davranacaktır bence.sen de ona karşı anlayışlı olursan,bir şey istediyinde vaktim yok demez,yapmaya çalışırsan,her fırsatta sevgini ilgini,gösterirsen(zaman kısıtlı olsa bile) --ki,bunları zaten yapman lazım--her şey yolunda gider.eşini ihmal edersen,bebeye karşı kıskançlık yarana bilir,erkekler de çocuk gibidir çünki.için de rahat olsun,bebek bir az büyüdükten sonra(3-4 ay),yemeyi,uykusu düzene giriyor ve hayat da eski haline dönüyor.
Yavrum cocuk dogduktan sonra 40ina kadar birak esini kendine bile yetemiyorsun. bende endiseliydim sonra cocuk dogdu cocuga kosturmaktan kendimi unuttum.bir kere 2 saatte bir acikiyor sonra gazi var kusmasi var karni agrir aglar korkar aglar hadi pispisla o uyudumu sende siz bir yerde..hadi bir de lohusa depresyonu var herseye aglarsin en ufak sey batar..
Bunlari korkutmak icin soylemiyorum sadece dogumdan sonra 40i cikana kadar kendini zorlamadiye anlatiyorum.bebeginle mesgul ol.koca adam sonucta cocuk degil esin anlayacaktir.
Valla ben o kadar esime düşkünümki uyurken onu izleyen insanım ama doğumdan sonra sürekli ağlamaya başladım sebepsiz yere, çok mutsuz bir haldeyim şu anda eşimle konuşmak dahi istemiyorum onu çok seviyorum ama her söylediği batıyo çok üzülüyorum böyle olduğuna fakat istemdışı yapıyorum (( yani herşey planladığınız gibi gitmiyor. Pespembe bir dünya yasam yok yani ....
Valla ben o kadar esime düşkünümki uyurken onu izleyen insanım ama doğumdan sonra sürekli ağlamaya başladım sebepsiz yere, çok mutsuz bir haldeyim şu anda eşimle konuşmak dahi istemiyorum onu çok seviyorum ama her söylediği batıyo çok üzülüyorum böyle olduğuna fakat istemdışı yapıyorum (( yani herşey planladığınız gibi gitmiyor. Pespembe bir dünya yasam yok yani ....