Ortopedi doktoruna gittim ama sorunumu soyledigim gibi normal cok erken gecmesi icin dedo sadece kas gevseltici verdi dogum doktoruma söylediğimde bilgisi olmadigini söyledi carpma yada durus sekliyle alakali olacağını sanmıyorum cunku iki bilegimde aciyor bas parmaklarimi kullanmakta zorlaniyorum bileklerimin ice donil tarafindali kemiklerin orasi aciyor bebeğimi tasimakta zorlaniyorum dusurcem diye korkuyorum hafif bir aci degilAmeliyattayken elinizi yanlış bir pozisyonda mi tuttunuz acaba. Bazen fark etmiyor doktorlar. Bir ameliyata girerken ayak ayak üstüne atmış kalmışım, günlerce ayaklarım agrimisti. Ayilirken de çarpmış olabilirsiniz.
Doğumdan sonra normal diyen doktor jinekolog mu? Ortopedi doktoru mu? Bir de ortopediye görünün çok sıkıntı veriyorsa
Çok enteresan. Doğumla el ve bilek ağrısının ne alakası var ki, normal geçmesi için erken diyor doktor. İlk defa böyle birşey duydum. Bence başka bir doktora daha gidinOrtopedi doktoruna gittim ama sorunumu soyledigim gibi normal cok erken gecmesi icin dedo sadece kas gevseltici verdi dogum doktoruma söylediğimde bilgisi olmadigini söyledi carpma yada durus sekliyle alakali olacağını sanmıyorum cunku iki bilegimde aciyor bas parmaklarimi kullanmakta zorlaniyorum bileklerimin ice donil tarafindali kemiklerin orasi aciyor bebeğimi tasimakta zorlaniyorum dusurcem diye korkuyorum hafif bir aci degil
Bende kullaniyorum ama bir gun iyiyken ertesi gun daha fazla aciyorBiraz internette dolaştım da şimdi. Doğum sonrası yaygınmis aslinda. Kas gevsetici kullanmış insanlar bunun icin
Bende ödemden diye dusunmustum ama onem falan kalmadi degisen birsey yok benimde bas parmagin oldufu bilekteki kemik cikintisi aciyor ve basparmagimi acip kapattigimda sanki kireclenme varmış gibi tik tik atiyor insallah benimde geçer bebegimle ilgilenirken cok zorlaniyorumben de ilk gebelik sonrası aynısını yasadım özellikle baş parmak eklemlerimde normal doğum yaptım bebeğim enfeksiyondan yogun bakımda kaldı manuel pompa ile süt sagımı yapıyordum ondan diye düsünmüstüm ama bebeğim cıktıktan sonra da bi süre devam etti 2-3ay sonra kendiliginden geçti.
Insallah tesekkurler benimki agridan daha cok aciyor gece sorunum yok nezaman birsey tasimaya kalkiyorum bebegimi almaya kalkiyorum ozaman aciyorKardeşimde oldu aynısı, doğum sonrası bişey sendromuydu tam hatırlayamıyorum. PRP yaptırdık çok bi etkisini görmedik. Atel taktı bir süre, atel takın özellikle geceleri. Çok zor bir şey bilek ağrısı eziyet gibi. Geçmiş olsun ama zamanla geçiyor merak etmeyin.
Atel deniyim bakalm bile sağolunde quervain sendromu bu, doğum sonrası benim de başıma geldi. Ortapediste gidin. Medicalcilere gidip el bileği için atel satın alabilirsiniz bir süre takınca geçiyor kendiliğinden.
Onun acısı ağlatır, uykudan uyandırır fena.
De quarvain için ateş alacaksınız yani baş parmakla bilek için olan, mümkün olan her saniye takın özellikle gece. Bir aya kalmaz geçecekAtel deniyim bakalm bile sağolun
Aynı durumu yaşıyorum siz bir sonuca ulaştınız mıBende ödemden diye dusunmustum ama onem falan kalmadi degisen birsey yok benimde bas parmagin oldufu bilekteki kemik cikintisi aciyor ve basparmagimi acip kapattigimda sanki kireclenme varmış gibi tik tik atiyor insallah benimde geçer bebegimle ilgilenirken cok zorlaniyorum
Merhaba aynı sorunu yaşıyorum siz bir çözğm bulabildiniz miBen de normal doğum yaptım bebeğim 4 aylık. Aynı tarif ettiğiniz gibi acı ve ağrı vardı . Sadece bileklerimde değil, her iki elim parmaklarımın tüm eklemleri, ayak bileklerim , topuğum ve ayak parmak eklemlerimde . Özellikle sabahları beni çok zorluyordu. Yaklaşık 15 gün oldu azaldı ama tam geçmedi
D vitamini kullanıyordum. Bebeğim 6 aylık olduktan sonra geçti.Merhaba aynı sorunu yaşıyorum siz bir çözğm bulabildiniz mi
Evet hem ellerimde , hem de ayaklarımdaSabah uyandığınızda el parmaklarında tutukluk oluyormuydu
De quervain diye geçiyor tıpta bi ortaoediste gidip uygun bilek desteği önerecek kullanınca geçecekSabah uyandığınızda el parmaklarında tutukluk oluyormuydu