• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrasi ellerim aciyor

Doktora gittim krem verdi bileklikten bahsetmedi film çektirdi tam emin olamadı
Medicalcilerden kendiniz alıp kullanın bir zararı olmaz atel bilek destekli. Bileği fazla hareket ettirmeyin. Zaten o hareketi kısıtlıyor iyileştiriyor. Bebekle hareket etmemesi imkansız.
Ağrısından ağlayıp uyanırdım ne kadar acı verdiğini biliyorum şifa olacaktır.

de quervain sendromu bu, doğum sonrası benim de başıma geldi. Ortapediste gidin. Medicalcilere gidip el bileği için atel satın alabilirsiniz bir süre takınca geçiyor kendiliğinden.
Onun acısı ağlatır, uykudan uyandırır fena.
Atel takınca benimki daha da kötü acıyor onu çıkardığımda ve uzun süre takılı kullanmak çok zoor. sizinki nasıl geçti? Daha etkili bi çözüm olmalı artık. Aylardır bileğimle zar zor idare ediyorum, bebeğimi doğru düzgün bile tutamıyorum artık :(

Atel takınca benimki daha da kötü acıyor onu çıkardığımda ve uzun süre takılı kullanmak çok zoor. sizinki nasıl geçti? Daha etkili bi çözüm olmalı artık. Aylardır bileğimle zar zor idare ediyorum, bebeğimi doğru düzgün bile tutamıyorum artık :(
tek başımaydım. Gündüz iş yaparken mecbur çıktıysa gece atelli uyudum. Sabit kalması gerek dedi doktor. Ağrıyordu ama taktım. Belim çok kötüydü o dönem kıyruk sökümüm kırıktı. Çocuk yaşından çok da iyi kiloluydu. Ağlaya ağlaya her şeye yettim. Gece ağrıya uyanıp ağlamaktan beter uykusuzluktan içim çıkmış şekil sonra bebek uyanır onunla işgilenirdim. Karnımda sezeryan yarası.
Valla kabus gibiydi zamanla geçti bitti şimdi hiç olmamışcasına.
Doktor kullan dediyse kullanın başka çare yok. Hareketini kısıtlamak zorundasınız

tek başımaydım. Gündüz iş yaparken mecbur çıktıysa gece atelli uyudum. Sabit kalması gerek dedi doktor. Ağrıyordu ama taktım. Belim çok kötüydü o dönem kıyruk sökümüm kırıktı. Çocuk yaşından çok da iyi kiloluydu. Ağlaya ağlaya her şeye yettim. Gece ağrıya uyanıp ağlamaktan beter uykusuzluktan içim çıkmış şekil sonra bebek uyanır onunla işgilenirdim. Karnımda sezeryan yarası.
Valla kabus gibiydi zamanla geçti bitti şimdi hiç olmamışcasına.
Doktor kullan dediyse kullanın başka çare yok. Hareketini kısıtlamak zorundasınız
Geçti o günler şükür, epey zorlanmışsınız.. İllaki geçecek zaten, bitmeyen bir şey yok.
Sizin peki sadece ağrı mıydı ödem de var mıydı yani şişlik bileklerinizde?

Back