M Mom but twinsmom Abidik kubidik twins twins Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mart 2019 224 396 19 Kasım 2020 Konu Sahibi xxlsw #61 xxlsw .!.: Tam uyguladıgınjz kürü yazarmısınız lütfen . Kaynıyorsa kac dkka. Ne kadar suya ne kadarlık Karanfil. 6 ayı gectik ama saclar gidiyor hala av Genişletmek için tıkla... Ben Saraçoğlundan dinlemiştim yanılmıyorsam o şekilde yapıyorum. 1 bardak kadar suya 10 tane kadar iri başlı karanfillerden atıyorum biraz kaynatıyorum ılınınca saç diplerine sıkıyorum. Banyo sonrası da iyi oluyor. Dilerim fayda görürsünüz.
xxlsw .!.: Tam uyguladıgınjz kürü yazarmısınız lütfen . Kaynıyorsa kac dkka. Ne kadar suya ne kadarlık Karanfil. 6 ayı gectik ama saclar gidiyor hala av Genişletmek için tıkla... Ben Saraçoğlundan dinlemiştim yanılmıyorsam o şekilde yapıyorum. 1 bardak kadar suya 10 tane kadar iri başlı karanfillerden atıyorum biraz kaynatıyorum ılınınca saç diplerine sıkıyorum. Banyo sonrası da iyi oluyor. Dilerim fayda görürsünüz.
M Mom but twinsmom Abidik kubidik twins twins Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mart 2019 224 396 19 Kasım 2020 Konu Sahibi xxlsw #62 Karanfilleri kapalı paketlerden almamanızı tavsiye ederim aktardan temin edin.
X xxlsw Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2020 123 -65 19 Kasım 2020 Konu Sahibi xxlsw #63 Senan .!.: Karanfilleri kapalı paketlerden almamanızı tavsiye ederim aktardan temin edin. Genişletmek için tıkla... Duruluyormuydunuz yoksa normalde de kullanılırmı
Senan .!.: Karanfilleri kapalı paketlerden almamanızı tavsiye ederim aktardan temin edin. Genişletmek için tıkla... Duruluyormuydunuz yoksa normalde de kullanılırmı
M Mom but twinsmom Abidik kubidik twins twins Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mart 2019 224 396 20 Kasım 2020 Konu Sahibi xxlsw #64 xxlsw .!.: Duruluyormuydunuz yoksa normalde de kullanılırmı Genişletmek için tıkla... Yok durulamıyorum gerek yok zaten kalıntı yapmıyor :) mis gibi kokuyor bi de
xxlsw .!.: Duruluyormuydunuz yoksa normalde de kullanılırmı Genişletmek için tıkla... Yok durulamıyorum gerek yok zaten kalıntı yapmıyor :) mis gibi kokuyor bi de
X xxlsw Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2020 123 -65 20 Kasım 2020 Konu Sahibi xxlsw #65 Senan .!.: Yok durulamıyorum gerek yok zaten kalıntı yapmıyor :) mis gibi kokuyor bi de Genişletmek için tıkla... Cok sagolun
Senan .!.: Yok durulamıyorum gerek yok zaten kalıntı yapmıyor :) mis gibi kokuyor bi de Genişletmek için tıkla... Cok sagolun
M Mom but twinsmom Abidik kubidik twins twins Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Mart 2019 224 396 20 Kasım 2020 Konu Sahibi xxlsw #66 xxlsw .!.: Cok sagolun Genişletmek için tıkla... Ne demekkk