Demir eksikliği oladabilir b12 yada büyük ihtimalle ondan dokuluyodur bı kan sayımı yaptırınMerhabalar arkadaslar benim 5aylık bebegim var. Saç dökülmesi dogum öncesinde varken hamileliğin 4.ayından itibaren kendini cok güzel unutturmustu diyecekken 2 ay önce yine kendini hatırlattı. Benim psikolojim saç konusunda bayagı çeken birisi olarak zor durumda sizlerden önerisi olan varmı acaba
Hepsine bakıldı hersey normal. Dogum sonrası östrojen normallesmesi galiba. Ama bunda bir önlem alan varmıdır diye merak ediyorumDemir eksikliği oladabilir b12 yada büyük ihtimalle ondan dokuluyodur bı kan sayımı yaptırın
Evet ya kesinlikle kadınız o yüzden saç problemi insanı cok etkiliyor sonra o minnos parmakları suratımda hissedince bosver diyorum. Tabi buda saçımı yıkayıncaya kadar sürüyorAyrıca hiç kepek problemim olmadı 30 yasına kadar dogumdan sonra kepek olmaya başladı etkiliyor iste hersey anne olmak zor iş ☺
Hadi ya psikolojik demekki sizin inşallah düzelir kadınlar için saçlar önemli tabiEvet ya kesinlikle kadınız o yüzden saç problemi insanı cok etkiliyor sonra o minnos parmakları suratımda hissedince bosver diyorum. Tabi buda saçımı yıkayıncaya kadar sürüyorben 2 sene oncesinde hic anlasılamayan bir saç dökülmesi yasadım. Doktorlar sürekli yag ve sampuan verdi ama tamda dügün dönemine gelince psikolojik olarak daha cok arttı. En son İstanbulda prof. Oya Oguz hanımefendiye gittim ve verdigi krem ve losyon la saç çıkmasını sagladı. Gecmiste üzüldüğüm bir olaydan dolayı dökülen sacımın yerine yenisi cıkmayı reddediyormus diye tanı koydu. İnsallah sadece dogum sonrası dökülmedir diye endişeleniyorum
İnşallahHadi ya psikolojik demekki sizin inşallah düzelir kadınlar için saçlar önemli tabi☺
Kan degerlerime baktırdım ama yinede tekrar etmekte fayda varDemiriniz tam olabilir ama kan miktarinizda azalma varsa o da saç dökülmesine sebep olur.
Kanda ferritin degeriydi sanırım, bir baktırın aklınız kalmasın. Psikolojik olarak diye bir düşünceniz varsa ona da melise çayı ya da sarı kantaron kapsülü alabilirsiniz sağlık ocağı doktorunuza danışarak.
Olabilir.Kan degerlerime baktırdım ama yinede tekrar etmekte fayda var. psikolojik oldugunu sanmıyorum mutluyum cünkü. Gecmistekide galiba evlilik hazırlığı stresiydi.
Çok tesekkür ederizBen " dur " derim. Ama durmaz.
Serumlar var ablam kullanmıştı çok iyi gelmisti ona hatta sac bile çıkarmıştı. Market sampuanlarini bırakmıştı birde bitkisel şampuan kullanmıştı.
Kan değerlerinize baktirmanizda da fayda var. Kansızlık yada vitamin eksikliği sac dökülmesi yapar. Emziriyorsunuzda büyük ihtimal. Saglikla büyütün minigi
Sizde bizdensiniz desenizeÖncesine de dur demek lazimHiç kalmayacak
Kizimda öyle olmuştu şimdi hamileyim öyle olur yine umarim teşekkürlerSizde bizdensiniz desenize. öncesi dediginize göre hamileyseniz 4 yasa 5. Aydan sonra müthis saglıklı saclara kavusacaksanız taki doguma kadar
Doğumdan sonrasi kötü oluyor ama dökülme için şampuan almiştim yine faydasi oluyor deneyin isterseniz :)Sizde bizdensiniz desenize. öncesi dediginize göre hamileyseniz 4 yasa 5. Aydan sonra müthis saglıklı saclara kavusacaksanız taki doguma kadar
Bebişinizi saglıkla kucagınıza alın insallahDoğumdan sonrasi kötü oluyor ama dökülme için şampuan almiştim yine faydasi oluyor deneyin isterseniz :)
Vichy dercos trendyoldan almiştim en son bunu kullaniyodum o zaman lar bioblas felan kullanmiştim ama bu baya etkili iki günde farkediyor teşekkür ederimBebişinizi saglıkla kucagınıza alın insallahkullandığınz bir şampuan adı varmıdır