Dogum sonrası dökülen saçımıza kim dur diyecek 🙄

Valla bir raddeden sonra insanları umursamamaya başlıyorsunuz yeteri kadar elestirildikten sonra oluyo bu. Doğumdan sonra cilt lekeri oluştu ve kaldı bende önceden beyaz ve berrakti cildim. Yok cildin niye böyle oldu, yok niye bu kadar zayifladin, yok çocuk niye şöyle vs vs aşırı bilirkişilere maruz kaldım ve herkese artık siz kendi hayatınızla ilgilenin modunda cevaplar veriyorum.
Ben kendim takıyorum aslında ondan baskalarıda olumsuz bisey der diye tedirgin oluyorum artık 😕 insanlar cok acımasız 🤷‍♀️

Bende de aynı durum vardı bebeğim 2 aylıkken başladı tutam tutam ama çok fena dökülüyordu bebeğim 6 aylık olacak son zamanlarda baya azaldı dökülmesi umarım eski güçlü saçlara dönerim tekrar doğumdan sonra bir süre oluyor dökülmeler
İnsallah hepimizde de bu problem biter gercekten agır oluyor dogum sonrası bu fiziksel olaylar. Kadınız sonucta 🤗

İnsallah hepimizde de bu problem biter gercekten agır oluyor dogum sonrası bu fiziksel olaylar. Kadınız sonucta 🤗
Ahhh sorma ya vücutta baya deformasyon oluyor ama yavaş yavaş geçiyor allahtan geçtikçe psikolojik olarak eskiye dönüyorum ha birde bebeğimin tatlılığı sevgisi görmezden gelmemi sağlıyor arada😀

Ahhh sorma ya vücutta baya deformasyon oluyor ama yavaş yavaş geçiyor allahtan geçtikçe psikolojik olarak eskiye dönüyorum ha birde bebeğimin tatlılığı sevgisi görmezden gelmemi sağlıyor arada😀
Ya fotograf bile çekemiyorum yavrumla o kadar takıntı oldu 🙄 eskiden cok güzeldi saclarım yani 2 sene önce 😪

Dökülen saçlarıma mı yanayım her gün rezil olan eve mi yanayım bilemedim. Süpür Allah süpür bitmiyor her yer saç..

Merhabalar arkadaslar benim 5aylık bebegim var. Saç dökülmesi dogum öncesinde varken hamileliğin 4.ayından itibaren kendini cok güzel unutturmustu diyecekken 2 ay önce yine kendini hatırlattı. Benim psikolojim saç konusunda bayagı çeken birisi olarak zor durumda sizlerden önerisi olan varmı acaba 🤔
Bunu çok iyi bilirim ilk çocuğumda çam terebentin kullanmıştım aktarlarda var inanılmaz derece de farkı göreceksiniz, bu arada allah analı babalı büyütsün cnm :KK54:

Kızlar bu formülü denemenizi tavsiye ederim

Eklentiler

• IMG_20200929_120412.jpg
    IMG_20200929_120412.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 44
Bunu çok iyi bilirim ilk çocuğumda çam terebentin kullanmıştım aktarlarda var inanılmaz derece de farkı göreceksiniz, bu arada allah analı babalı büyütsün cnm :KK54:
Denediginiz bir kür oldugu icin bende alayım insallah gecer 🤗 cok tesekkür ederim hepimizin evladı güzel ömürlü olsun insallah 🐥🤲🏻

Karanfil kürünü yapan varmıdır acaba 🤔
Ben.. daha konuyı okurken yazayım diye düşünürken yazmışsın. Ben karanfil kürünün müthiş etkisini görenlerdenim. Saçın dökülmesini durdurduğu kesin. Dökülme durduğu için mi gürleşiyo bilmiyorum ama yeni saçlar çok çabuk çıkıyor kürden sonra..

Ben.. daha konuyı okurken yazayım diye düşünürken yazmışsın. Ben karanfil kürünün müthiş etkisini görenlerdenim. Saçın dökülmesini durdurduğu kesin. Dökülme durduğu için mi gürleşiyo bilmiyorum ama yeni saçlar çok çabuk çıkıyor kürden sonra..
İki kere denedim bu arada. İlk deneyimim evlenmeden öncesiydi. Çok stresli bi dönem de yine öbek öbek dökülmüştü saçlarım. Bu kürle toparladım. Her gün taze kür yapmaya özen gösterdim ama bazen fazla kalıyordu ertesi gün de kullanıyordum. Fısfıslı şişeye koyup karanlık bi yerde tutuyordum. Bi de karanfillerin kalitesi önemli. Ona dikkat etmelisiniz.

İki kere denedim bu arada. İlk deneyimim evlenmeden öncesiydi. Çok stresli bi dönem de yine öbek öbek dökülmüştü saçlarım. Bu kürle toparladım. Her gün taze kür yapmaya özen gösterdim ama bazen fazla kalıyordu ertesi gün de kullanıyordum. Fısfıslı şişeye koyup karanlık bi yerde tutuyordum. Bi de karanfillerin kalitesi önemli. Ona dikkat etmelisiniz.
Tam uyguladıgınjz kürü yazarmısınız lütfen . Kaynıyorsa kac dkka. Ne kadar suya ne kadarlık Karanfil. 6 ayı gectik ama saclar gidiyor hala 😪

av

X