Dogum sonrası dökülen saçımıza kim dur diyecek 🙄

Kolajen takviyesi alin. Cildi iceriden besleyeceksiniz kremla sampuanla olmuyor nw yazik ki
Evet haklısınız sacı desteklemek gerekiyor yoksa saçın ömrü daha kısalıyor.🤦‍♀️ Colajenin de cok fazla cesidi var. Bu konuyu o yüzden özellikle kullanıp faydasını görenler tavsiye versin diye actım☺. Belki benim gibi çözüm arayanlar vardır

Çok tesekkür ederiz 🐥💕 keşke öyle dur diyince dursaydı 🤧 ablanızın kullandığı serumun adı nedir acaba 🤔
SOrdum rectiwa kullanmış serumunu ve şampuanıni. Rica ederim. Doktor vermis bu arada. Herkes kullanabiliyor mu bilmiyorum bi danışın derim.

Bütün değerlerim güzeldi .
herşeyi denedim geçmedi .
9 ayda kendi kendine düzeldi ..
eğer kan değerleriniz düzenliyse zmaana bırakın sabredin .
isterseniz kestirin

Merhabalar arkadaslar benim 5aylık bebegim var. Saç dökülmesi dogum öncesinde varken hamileliğin 4.ayından itibaren kendini cok güzel unutturmustu diyecekken 2 ay önce yine kendini hatırlattı. Benim psikolojim saç konusunda bayagı çeken birisi olarak zor durumda sizlerden önerisi olan varmı acaba 🤔
Özellikle 4-5. Aylarda başlamıştı bendeki dökülme de ama ne zaman durdu hatırlamıyorum yani bu hormonların normalleşme sürecinden falan kaynaklı yani herkesin yaşadığı normal bi durum kendinizi strese sokmayın benimde saçlarım çok azdı kel kalicam diye tedirgin olmuştum sakaklarim boşalmıştı alnım genislemisti falan ama şuan gayet iyi .9 aylıkken saç dökülme sorunum yoktu gibi hatırlıyorum

Bütün değerlerim güzeldi .
herşeyi denedim geçmedi .
9 ayda kendi kendine düzeldi ..
eğer kan değerleriniz düzenliyse zmaana bırakın sabredin .
isterseniz kestirin
Bekleyeceğiz bu gidisle ama yıkama sonrası insan kötü hissediyor 😕 kısacık kestirdim ama simdi daha rahat dökülüyor 😅🤦‍♀️

• Beğen
Reactions: H E
Bekleyeceğiz bu gidisle ama yıkama sonrası insan kötü hissediyor 😕 kısacık kestirdim ama simdi daha rahat dökülüyor 😅🤦‍♀️
Sorma her duş sonrası tarağım kaplanırdı 🤣
Felaket .
zaten saçta açamıyosun doğru düzgün çocuk çekiyo hep bağlı .
popomun altındaydı kğt kestirdim 😂 neyse kökübende ve çok güzel oldu ilk başta çok üzüldüm ama kaç Yıldır eziyet Ediyormusum kendime

Özellikle 4-5. Aylarda başlamıştı bendeki dökülme de ama ne zaman durdu hatırlamıyorum yani bu hormonların normalleşme sürecinden falan kaynaklı yani herkesin yaşadığı normal bi durum kendinizi strese sokmayın benimde saçlarım çok azdı kel kalicam diye tedirgin olmuştum sakaklarim boşalmıştı alnım genislemisti falan ama şuan gayet iyi .9 aylıkken saç dökülme sorunum yoktu gibi hatırlıyorum
Benim zaten çok seyrek saclarım yani bu bende bir sıkıntı haline geldi😕 bebek görmesine arkadaslar gelecek diye bile tedirgindim korona olunca kimseyi gördügüm yok, yinede rahatsız ediyor saç dökülmesi

Sorma her duş sonrası tarağım kaplanırdı 🤣
Felaket .
zaten saçta açamıyosun doğru düzgün çocuk çekiyo hep bağlı .
popomun altındaydı kğt kestirdim 😂 neyse kökübende ve çok güzel oldu ilk başta çok üzüldüm ama kaç Yıldır eziyet Ediyormusum kendime
Çok seyrek olmasa inn bende takmam ama zaten hiç açamıyordum🤧 banyoda sac taramayı galiva 5 sene önce bıraktım🙄😅

• Beğen
Çok seyrek olmasa inn bende takmam ama zaten hiç açamıyordum🤧 banyoda sac taramayı galiva 5 sene önce bıraktım🙄😅
Aa tessettürlüymüşsünde aslında bende öyleyim .
hemde saçlarım seyrektr.
hatta boynuzlarım açılmıştı amaşimdi oralarda saç çıktı. 😂 Diken dikenim

Aa tessettürlüymüşsünde aslında bende öyleyim .
hemde saçlarım seyrektr.
hatta boynuzlarım açılmıştı amaşimdi oralarda saç çıktı. 😂 Diken dikenim
Süpermis sonu insallah benimde öyle olur 🙄dikenler nasıl cıktı bir yolu yöntemi varmı 🤔paylaşsan dua alırsın inan 😅🤣

• Beğen
Süpermis sonu insallah benimde öyle olur 🙄dikenler nasıl cıktı bir yolu yöntemi varmı 🤔paylaşsan dua alırsın inan 😅🤣
Zeytinyağı sürdüm haftada bir komple yarım saat beklettim yıkadım

Kendime güvenimi kaybedeceğim diye korkuyorum tesettürlü olmama ragmen sanki herkes bu sırrımı biliyor 🤦‍♀️😕
Benim bebebegim de 9 aylık.hamilelik boyunca at yelesine dönmüştü saçlarım,zor toplanıyordu.dogjmdan sonra da resmen avuç avuç dökülmeye başladı.. yemeklerden çıkacak diye aklım çıkıyordu.son 1 aydır normale döndük şükür.kafana takdıkça üzülürsün,geçecek merak etme

Benim zaten çok seyrek saclarım yani bu bende bir sıkıntı haline geldi😕 bebek görmesine arkadaslar gelecek diye bile tedirgindim korona olunca kimseyi gördügüm yok, yinede rahatsız ediyor saç dökülmesi
Valla bir raddeden sonra insanları umursamamaya başlıyorsunuz yeteri kadar elestirildikten sonra oluyo bu. Doğumdan sonra cilt lekeri oluştu ve kaldı bende önceden beyaz ve berrakti cildim. Yok cildin niye böyle oldu, yok niye bu kadar zayifladin, yok çocuk niye şöyle vs vs aşırı bilirkişilere maruz kaldım ve herkese artık siz kendi hayatınızla ilgilenin modunda cevaplar veriyorum.

Merhabalar arkadaslar benim 5aylık bebegim var. Saç dökülmesi dogum öncesinde varken hamileliğin 4.ayından itibaren kendini cok güzel unutturmustu diyecekken 2 ay önce yine kendini hatırlattı. Benim psikolojim saç konusunda bayagı çeken birisi olarak zor durumda sizlerden önerisi olan varmı acaba 🤔
Bende de aynı durum vardı bebeğim 2 aylıkken başladı tutam tutam ama çok fena dökülüyordu bebeğim 6 aylık olacak son zamanlarda baya azaldı dökülmesi umarım eski güçlü saçlara dönerim tekrar doğumdan sonra bir süre oluyor dökülmeler

X