doğum yapalı 4 ay oldu
bebek emmeyi başaramadı sağdım verdim sonra mastit oldum 2hafta ateşim hiç inmedi 41den aşağı süt kesildi
mecbur mamaya başladık
şimdi mama +anne sütü veriyorum
çalışan biriyim doğum iznim bitmek üzereyken moral olsun diye gündüzleri bebeği dışarıya dolaşmaya çıkartıyordum
günlük yarım saat kadar filan
eşiminde izinli oldugu birgün alışverişe gidelim dedik even çıkıp eve girmemiz en fazla 15-20dk
evime hırsız girmiş evin 2odasının heryerini al üst etmiş
bebeğin eşyalarını kıyafetlerimi hep karıştırmış
evdede birşeyimiz yoktu eşimin bir alyansı vardı onu çalmış
kapınında anahtarıyla hiç oynanmamış çelik kapı alt üst kilitli sonuna kadar kapıyı levyeyle kanırtarak açmış
oturdugum yer aile apartmanı tek yabancı biziz apartmanda
mahallede birkaç evede girdi
normalde o gün eşimde olmuyordu
genelde bebekle ben evde oluyordum
şimdi atamıyorum o korkuyu üzerimden
ya kapıda karşılaşsaydım ya ben evde tek oldugum zaman gelseydi
ya çocuguma birşey yaparsa beni onunla tehtid ederse ya gece gelirse diye çok korkuyorum
evden taşınmayı da düşündük ama hırsızın girmedi girmeyeceği garantisi olan bir yer yok
şehirde tanıdık kimsemiz yok ki ona yakın taşınalım
maddi olarakta durumumuz yok daha güvenlikli kameralı bekçili sitelere taşınmaya oraların kirası 900den başlıyo
eve alarm sistemi taktırdık
ev sahibimiz de camlara demir taktıracağını söyledi oturduğumuz kat yarım daire üzerinde 2.kat epey yüksek
evde tek başıma duramıyorum diye annem geldi yanıma ama oda yaşlı biri
ancak eşim evdeyken uyuyorum ondada kırk kez uyanıyorum daha doğrusu dalamıyorum uykuya
bir gece salonun ışığını yakık bırakarak yattık
ben yine herkesten önce yattım çünkü gece uyuyamıyorum bebek içinde sürekli kalkmak gerekiyor
gece saat 1 gibi balkon kapısındaki alarm öttü birden eşim fırladı bağıra çağıra
annem korkudan bağırıyor geldiler yine geldiler diye sanki dili tutulmuş gibi
biz sandık annemin odasına pencereden girdiler diye
balkon kapısıyla pencere yanyana
annem kapısını kilitleyerek yatmıştı önce ona müdahale ettik hemen balkonu açtık kim var diye ben ta en başında polisi aradım
polis 20 dakika sonra 2.kez arayınca geldi üstelik karakolla evimiz yürüme mesafesinde 3--5 dk kadar
ve hiç birşeyde yapmadı
sivil polis geldi arkasından onlarda dinledi gitti
dediler yine gelebilirler bebeği olan evlere geliyorlar bu aralar
üstelik 2 kez girmeye çalıştı hırs yapmış olabilir yada yeterince karıştıramadık diye gelmek isteyebilirler dedi
o kadar çok korkttum ki il dışına akrabama gittim 10 gün kaldım tekrar geldim
ama ev bana yabancı geliyor başkasına aitmiş gibi geliyor üstelik heran içeri biri girecekmiş gibi
bebeğimi koruyamayacam diye ödüm kopuyo
o bağırmaları sesleri unutamıyorum
evin içinde dolaşan yabancı bir adam kapıyı levyeyle kanırtacak kadar güçlüyse ben evde olsaydım bana neler yapmazdı
ben nasıl toparlanacağım bugün psikiyatriye randavu aldım bakalım üstesinden gelmeye çalışmak için herşeye razıyım
bebek emmeyi başaramadı sağdım verdim sonra mastit oldum 2hafta ateşim hiç inmedi 41den aşağı süt kesildi
mecbur mamaya başladık
şimdi mama +anne sütü veriyorum
çalışan biriyim doğum iznim bitmek üzereyken moral olsun diye gündüzleri bebeği dışarıya dolaşmaya çıkartıyordum
günlük yarım saat kadar filan
eşiminde izinli oldugu birgün alışverişe gidelim dedik even çıkıp eve girmemiz en fazla 15-20dk
evime hırsız girmiş evin 2odasının heryerini al üst etmiş
bebeğin eşyalarını kıyafetlerimi hep karıştırmış
evdede birşeyimiz yoktu eşimin bir alyansı vardı onu çalmış
kapınında anahtarıyla hiç oynanmamış çelik kapı alt üst kilitli sonuna kadar kapıyı levyeyle kanırtarak açmış
oturdugum yer aile apartmanı tek yabancı biziz apartmanda
mahallede birkaç evede girdi
normalde o gün eşimde olmuyordu
genelde bebekle ben evde oluyordum
şimdi atamıyorum o korkuyu üzerimden
ya kapıda karşılaşsaydım ya ben evde tek oldugum zaman gelseydi
ya çocuguma birşey yaparsa beni onunla tehtid ederse ya gece gelirse diye çok korkuyorum
evden taşınmayı da düşündük ama hırsızın girmedi girmeyeceği garantisi olan bir yer yok
şehirde tanıdık kimsemiz yok ki ona yakın taşınalım
maddi olarakta durumumuz yok daha güvenlikli kameralı bekçili sitelere taşınmaya oraların kirası 900den başlıyo
eve alarm sistemi taktırdık
ev sahibimiz de camlara demir taktıracağını söyledi oturduğumuz kat yarım daire üzerinde 2.kat epey yüksek
evde tek başıma duramıyorum diye annem geldi yanıma ama oda yaşlı biri
ancak eşim evdeyken uyuyorum ondada kırk kez uyanıyorum daha doğrusu dalamıyorum uykuya
bir gece salonun ışığını yakık bırakarak yattık
ben yine herkesten önce yattım çünkü gece uyuyamıyorum bebek içinde sürekli kalkmak gerekiyor
gece saat 1 gibi balkon kapısındaki alarm öttü birden eşim fırladı bağıra çağıra
annem korkudan bağırıyor geldiler yine geldiler diye sanki dili tutulmuş gibi
biz sandık annemin odasına pencereden girdiler diye
balkon kapısıyla pencere yanyana
annem kapısını kilitleyerek yatmıştı önce ona müdahale ettik hemen balkonu açtık kim var diye ben ta en başında polisi aradım
polis 20 dakika sonra 2.kez arayınca geldi üstelik karakolla evimiz yürüme mesafesinde 3--5 dk kadar
ve hiç birşeyde yapmadı
sivil polis geldi arkasından onlarda dinledi gitti
dediler yine gelebilirler bebeği olan evlere geliyorlar bu aralar
üstelik 2 kez girmeye çalıştı hırs yapmış olabilir yada yeterince karıştıramadık diye gelmek isteyebilirler dedi
o kadar çok korkttum ki il dışına akrabama gittim 10 gün kaldım tekrar geldim
ama ev bana yabancı geliyor başkasına aitmiş gibi geliyor üstelik heran içeri biri girecekmiş gibi
bebeğimi koruyamayacam diye ödüm kopuyo
o bağırmaları sesleri unutamıyorum
evin içinde dolaşan yabancı bir adam kapıyı levyeyle kanırtacak kadar güçlüyse ben evde olsaydım bana neler yapmazdı
ben nasıl toparlanacağım bugün psikiyatriye randavu aldım bakalım üstesinden gelmeye çalışmak için herşeye razıyım