- 26 Şubat 2019
- 4.605
- 6.719
- Konu Sahibi yasemnunlu
Bazı erkekler karısı doğum yaptıktan sonra artık onu "eşi" olarak görmekten ziyade gözlerinde kutsallaştırıp "çocuğunun annesi" olarak görüyorlar ve bu durum erkeklerdeki libidoyu (eşine karşı) düşürüyor veya tamamen bitirebiliyor. Bununla ilgili yapılan bir sürü çalışma vs var googleda biraz araştırma yaparsanız daha detaylı olarak uzman görüşlerine ulaşmanız da mümkün. Yani oldukça sık rastlanan bir durum sizinkisi. Hatta sanıyorum daha dün birisi yine sizinkisine çok benzer bir konu paylaşmıştı burda.Merhaba
7 ay önce doğum yaptım hamileliğimin 4.ayindan sonra eşim bana asla yaklasmadi yanaştım hep bir bahane buldu .doğumdan sonra düzelir diye ustelemedim . Doğumdan sonra lohusa dikiş ağrı bunların hepsi geçti kaldı ki 7 buçuk ay oldu. Oturup defalarca konuştum senden sogumadim sadece borçlarımı düşünmekten ona kendimi veremiyorum diyor. Ama 2 ay önce yasaklı sitelere girdiğini gördüm hesap sordum daha yapmicam diyip söz verdi. Ama hala tık yok beni artık kadını gibi değil çocuğunun annesi gibi görüyor. etkilenmiyor benden o benden uzaklaşınca bende artık psikolojik olarak ds bedenen de salmistim. Yarın spora başlıyorum tekrar eskisi gibi olsam düzelir mi acaba bir de sosyal hayatıma dönersem eskisi gibi.
Kadınlığım elimden alınmış gibi o kadar üzülüyorum ki yardım edin lütfen ne yapmam gerekiyor
Bu konuda bir psikologdan yardım almanızda fayda var bence.