- 13 Ocak 2021
- 48
- -1
- 23
-
- Konu Sahibi Esmer Melek2603
böyle fotoğrafları uluorta siteye atana kadar doktora gitseniz nasıl olur? sizin akıntınızı görmek zorunda mıyız ya?Kızlar merhaba.Sezeryan Doğum Yapalı 67 Gün oldu kanamam 40. Gunlerde fln bitti ama sürekli gün içinde 3/4 defa olan sarı akıntı oluyor sürekli çok rahatsız oluyorum fotoğrafta atım yardımcı olabilir misiniz
Öff iğrenç yaa tatlı yiyordum tam da. Biz sizin akıntınızı görmek zorunda mıyız? Yasak kardeşim yasakKızlar merhaba.Sezeryan Doğum Yapalı 67 Gün oldu kanamam 40. Gunlerde fln bitti ama sürekli gün içinde 3/4 defa olan sarı akıntı oluyor sürekli çok rahatsız oluyorum fotoğrafta atım yardımcı olabilir misiniz
Tatli boğazında kalacakÖff iğrenç yaa tatlı yiyordum tam da. Biz sizin akıntınızı görmek zorunda mıyız? Yasak kardeşim yasak
Neden buraya atıyorsunuz merak ediyorum hastane doktor diye birşey var?Kızlar merhaba.Sezeryan Doğum Yapalı 67 Gün oldu kanamam 40. Gunlerde fln bitti ama sürekli gün içinde 3/4 defa olan sarı akıntı oluyor sürekli çok rahatsız oluyorum fotoğrafta atım yardımcı olabilir misiniz
Sahur kesin yapamamYok artik deyip kuscam şuraya
Hiç beklemedigim bir anda gördüm görüntüyü.usrelik uzun zamandır girmiyirdumSahur kesin yapamam
Çok kötü oldum bir an bende saf gibi baktimHiç beklemedigim bir anda gördüm görüntüyü.usrelik uzun zamandır girmiyirdum
Çıkardım ağzımdan geri midem bulandıTatli boğazında kalacak
yaz geliyo zaten summer body goalsÇıkardım ağzımdan geri midem bulandı