bilgin için teşekkürler canım ,vermeye çalıştıkça direniyor emmiyor ve yıkıyor ortalığı:1no2:herekes kırkı cıksın düzene girer diyor amaCADIARZUBence uynıkken sık sık vermeye çalış çünkü ne kadar emerse o kadar sütün oluyor. Dinlene dinlene ver birde gazı varsa gazını çıkartıp tekrar ver gazdan dolayı doyduğunu sana bilir.Biraz sanırım enerji harcıyacan bu konuyla ilgili umarım en kısa zamanda geçer...
ayperin istersen bi süt pompası al pilli sutunu sag (bu konuda avent isis i tavsiye ederim)
lansinoh un süt saklama posetleri var yada yedek biberon la at buzluga cıkar ısıt ısıt icir bebişine biberonla.
Kizlar Sütümü Sağip Buzdolabına Koyacağimda Acaba Biberona Koysam Sağdikça üzerine Eklesem Olurmu? Az Az Sağiyorum Emdiği Için Gidiyorda. Bazen şişiyor Biri. Sağmak Zorunda Kaliyorum Az Bişey. Azda Olsa Dökerkende Içim Gidiyor Baksaniza Nekadar Yararliymiş ilk Süt((
Kizlar Sütümü Sağip Buzdolabına Koyacağimda Acaba Biberona Koysam Sağdikça üzerine Eklesem Olurmu? Az Az Sağiyorum Emdiği Için Gidiyorda. Bazen şişiyor Biri. Sağmak Zorunda Kaliyorum Az Bişey. Azda Olsa Dökerkende Içim Gidiyor Baksaniza Nekadar Yararliymiş ilk Süt((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?