- 26 Kasım 2024
- 4
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi birgaripinsann
Yani geçirip gitmişsin o günleri 25 gündür gelen gelmiş zaten. Bu saatten sonra düşünüp stres olma. Gelmek isteyen olursa da havalar soğuduğunda bagisikligindan bahsederek misafirleri geri çevir.Merhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.
Bu kadar da abartmayin ya
Bir defaya mahsus geliyorlar zaten
İnsanlar neden hep negatif. Bu kadar negatiflikle hayatta nasıl mutlu olmayı başarabiliyorsunuz
Benim etrafımda hickimse en az bir 15-20 gün geçmeden gelmedi. Gelenlerden de kimse açıkçası öpüp koklamadi. Uzaktan sevdiler. Ama ben onlara bir şey demedim. Onlar kendileri öyle davrandı. Bir de en fazla yarım saat durup gittiler.Merhaba herkese, bu başlık eminim defalarca açılmıştır ama yeni anne olarak bende fikirlerinizi almak istedim. Geçen ay doğum yaptım henüz 40mızda çıkmadı. Ziyaretler daha 5 günlükken başladı. Yakın olan aile üyeleri zaten yardımcı olmak için hep yanımda ama birinci derece yakınlar dışında gelenlere anlam veremiyorum. İnsan kırmamak için de birşey diyemiyor. Bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir süreç izlediniz, bu süreci nasıl atlattınız acaba? Şimdiden teşekkürler.