Evet canim internette yok ,bu konuyu acman cok iyi olmus yoksa kendimi yiyip bitirecekdim acaba bu nedir sadece bendemi oluyor kalicimi diye, cok tesekkurederim sayende benim gibi baskalarininda bu konudan muzdarip oldugunu ogrendim biraz icime su serpildi , resmen ayak kemiklerime ozelliklede yanlara dokunamiyorum sanki kirik gibi yani bu sorun bagzi insanlarda dogumdan sonra olabiliyormus anladigim kadariyla, ama nedeni ne acaba hepimizin ortak bir yonu olmali belkide dedigin gibi kaslardan olabilir gerci ben dogumdan once cok hareketli bir insandim bisiklete binen hergun yuruyen ve mumkun oldugunca bacaklarini calistiran bir insandim hamileligimdede hic durmadim yazin hep calisdim denizde egzersiz yapdim yani cogunluk ayak uzerindeydim doguma kadarda oyle oldu bir ara cok ayakda kalmakdan ayak bileklerim ve ayaklarim cok sisdi yazin 6 aylik falan hamileydim bu durum oldugunda , sonra gecdi ama doguma 2 ay kala bu agrilar hafif hafif basladi fakat dogumdan sonra gittikce daha da kotu oldu simdi 9 ay bitti nerdeyse 10 ay oldu dogum yapali ve biraz azalsada hala sabahlari ordek gibi yuruyorum bir muddet kaydirigubbakcemile3 ve bu duruma hergun devam, bilemiyorum kas da olabilir fakat eger hamilelikde hic yatilmadiysa otomatik kaslar bir tur sertlesme yasiyor yani gucleniyor tabi hormonlarin etkisiyle simdi o hormonlar vucudumuzdan yavas yavas cikiyor belkide bu yuzden kaslar birden zayifliyor ve agrilar bu yuzden oluyor , arkadaslar herkez hamileliginde neler yasadi ayaklariyla ilgili egzersiz yaptimi yurudumu yazalim buradan belki ortak birsey buluruz bilmiyorumkismile