• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sırası ve sonrası en büyük sorunum kaynanam

tivikscim seni çok iyi anlıyorum bende ilk bir ay çok kötü şeyler yaşadım ama şimdi hepsi bitti şuan eşimin ailesi ile görüşmüyorum nerdeyse eşimle boşanma aşamasına gelmiştik sayelerinde şuan hersey bittti gelemiyolarda ben konuşmadığım için yüz versem hemen damlarlar ama ben artık yüz vermem sende atatıcaksın merak etme sadece bebeğine odaklan o çok hızlı büyüyor hiç bir anını kaçırma bir daha yaşayamssın bu anları o yüzden eşininde kaynanaıda salla gştsin bacım

ah arkadaşlar hep mi aynı şeyler olur,
benimde annem şehr dışındaydı doğum için yanıma geldi,kayınwalidemle aynı şehirdeyiz zaten,kayınwalidemin bana yaptığı söylediği hiçbişey olmadı ama yinede doğum yaptığımın 4. gününde anneme saçma sapan birşeyden dolayı alınıp ufak bir tatrtışma çıkardı,ben annemle kayınwalidem arasında kaldım,düşünsenize annem bizde kalıo,kayınwalidemler o tartışmadan sonra sadece pazar günleri gelıolardı misafir gibi oturup gidioları,ama birde bana sorun annemle aynı odada oturuolar ve konuşmuolardı,eşimde bende çok zor günler geçirdik,iki tarafı idare edicez die,ama bu arada annemde bana çok etti,acayip alıngan bi haller oldu anneme,en sonunda bana küstüde gitti,yemin ettim birdaha doğuracak olursam kimseye haber bile vermiycem,ne hastanede ne ewde kimsenin bana bakmasını istemıorum,o stresi yaşamaktansa tek başıma kalırım daha ii
insanın hayatında mutlulukla hatırlayacağı doğum hikayesi benim için böle acı oldu

ahhh kızlar benim kaynanam yok ama 3 tane görümcen varki herbiri 1 er kaynana şuan 6 aylık 1 kız annesiyim ve hamileliğim epeyce sorunlu geçti. 1 kere olsun doğru dürüst arayıp öldün mü kaldınmı denmedi 4 gün hastanede kaldım 1 kere geldiler yanıma ve eve geçtikten 20 gün sonrada hayırlamaya geldiler elin evine gelir gibi. şimdide yiğen yiğen diye ölüyorlar güya ben getirip-götürmüyormuşum ayaklarına hanımların.
bütün bu tavırlar sebebi arkadaşımın dediği gibi zamanında her işlrime müdahale etmek isteyipte benim müdahale ettirmemem. ,sana tavsiyem kendi bildiğini oku
aman kırılacakmış
aman büyükmüş yok ayıp olurmuş
diyip de kendini yormana gerek yok
onlar senden büyük olmalarına rağmen çok seviyesiz ve saygızızca seni hiçe sayabiliyorlar
gerekiyorsa kır valla heiç kimse senden ailenden önemli dğil valla.Şimdiden allah yardımcın olsun daha doğrusu hepimizin yardımcısı olsun bacımm

offffffffff kızlar offfffffffffff sayın kaynanam bütün hamileliğimi burnumdan getirdi, 4aylık hamileydim bodrumdan geldi, hamile kadınım bir fincana bile dokunmadı, evimi kendim yerleştirdim gezdi gezdi ben evi yerleştirdim benim başıma geldi, eşimin o ara işleri bozuldu, bana ne dese beğenirsiniz niye yaptın o zaman bu çoçuğu, sanki ondan bir şey istedimde, artık ölsemde istemem zaten, ilk şeker yüklemem yüksek çıktı, ikinciye gideceğiz eşim para arıyor, kayınvalidem bu sefer bende para var ama, ya alamazsam ev sahibine rezil olurum kirayı yarın veremezsem, dedi, ben yabancıyı birinin çoçuğunu doğuracam ya, gezdi gezdi karnım burnumda hamileyim iki bayramda bana zehir oldu, hanım doğuma bir ay kala evimi özledim diye gitti, yaşatığı stresten dolayı bir ay erken doğum yaptım, torununu görmeye anca üç ay snra geldi, ama telefonda illet etmeye devam etti, telefonda bir kere konuşuyoruz kızım hiç göğsümü almadı, sütütmü sağıp verdim kızlar, nasıl emmiyormu diye sordu hayır dedim emmiyor sağıp veriyorum, neyle dedi, elektrikli süt sağma pompası aldım onunla dedi, ne dedi biliyormusunuz onlar çok pahalı değilmi? zaten sütü veremiyorum, kızımı emziremiyorum diye bunalıma girmiş kadına ne güzel cevap değilmi?, şimdi 2-3 güne kadar yine gelecek ve ben o daha gelmeden strese girmiş vaziyetteyim.

:dance:
MaviYıldız
arkadaşım sen henüz doğum yapmamısın ama herkesden çok dertlisin bakiyorumda
hele bi doğur canım ondan sonra düşünürsün bu tür şeyleri şimdiden düşünüpte stresse girmenin alemi yok
ben kendi adıma kayinvaldem ile hiç bir sorun yaşamadım doğumdan sonra çünkü doğumdan önce ve doğumdan sonra yanımda değildi. Ben kendi annemin yanına gittim doğum yapmaya ee haliylen yurtdışı oluncada kayinvaldem gelemedi 2,5 ay sonra gördü torununu. Şimdide kendi evimdeyim yine uzağız öyle sık sık görüşmüyoruz arada o geliyor arada ben gidiyorum öyle görüyor ve seviyorlar torunlarını. Ufak ufak bişeylere karışmak ister gibi oluyor ama benim buna bugüne kadar müsade etmediğimi bildiği için bundan sonrada karışamayacağını biliyor kendisi o yüzden sorun yaşamıyoruz Allah'tan. Yinede kızımı kendisi doğurmuş gibi sevmesine arada sinir oluyorum o ayrı konu. Kaynana işte adı yetiyor insana :)

Back