offffffffff kızlar offfffffffffff sayın kaynanam bütün hamileliğimi burnumdan getirdi, 4aylık hamileydim bodrumdan geldi, hamile kadınım bir fincana bile dokunmadı, evimi kendim yerleştirdim gezdi gezdi ben evi yerleştirdim benim başıma geldi, eşimin o ara işleri bozuldu, bana ne dese beğenirsiniz niye yaptın o zaman bu çoçuğu, sanki ondan bir şey istedimde, artık ölsemde istemem zaten, ilk şeker yüklemem yüksek çıktı, ikinciye gideceğiz eşim para arıyor, kayınvalidem bu sefer bende para var ama, ya alamazsam ev sahibine rezil olurum kirayı yarın veremezsem, dedi, ben yabancıyı birinin çoçuğunu doğuracam ya, gezdi gezdi karnım burnumda hamileyim iki bayramda bana zehir oldu, hanım doğuma bir ay kala evimi özledim diye gitti, yaşatığı stresten dolayı bir ay erken doğum yaptım, torununu görmeye anca üç ay snra geldi, ama telefonda illet etmeye devam etti, telefonda bir kere konuşuyoruz kızım hiç göğsümü almadı, sütütmü sağıp verdim kızlar, nasıl emmiyormu diye sordu hayır dedim emmiyor sağıp veriyorum, neyle dedi, elektrikli süt sağma pompası aldım onunla dedi, ne dedi biliyormusunuz onlar çok pahalı değilmi? zaten sütü veremiyorum, kızımı emziremiyorum diye bunalıma girmiş kadına ne güzel cevap değilmi?, şimdi 2-3 güne kadar yine gelecek ve ben o daha gelmeden strese girmiş vaziyetteyim.