- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
- Konu Sahibi gurbetteyim
-
Valla kızlar benim kayınvalidem çok iyidir sağolsun ama bu bebek olayından sonra kadın değişti fena halde. Tamam sağolsun herşeyde bana yardımcı olmaya çalışıyor ama bazen bebeğimi fazla sahipleniyor. Geçen gün kaföre gideceğim için ona bırakacaktım bebeğimi. Sonra uyumayınca alayım da yanımda götüreyim bari dedim. "Aaaa vermem ben kızımı kimselere. Kaybedersin falan orda" dedi:1shok: Bi anda sinirle ağzımdan "Kimin çocuğunu kime vermiyorsun anne. Ben onun annesiyim farkında mısın" dedim. İşi şakaya vurdu. Ay şaka yaptım kızım falan dedi ama gayet ciddiydi yani :1shok:
m.J.oYy: Nasıl yani annene gidemezmişsin! Ya kendisini ne sanıyor ki!? O nasıl evlatlarını ve torunlarını görmek istiyorsa, bu hakka sahibse sende aynı haklara sahibsin.. Sen kayınvalidene giderken annene soruyormusun veya annen karışıyor mu sanki!? Gerçekten çok benciller yaa ve düşüncesiz.
Arkadaşın bebeği oldu, 40 , çıkmadan bebekle gezmeye gittiler diye kayınvalidesi kıyameti koparttı (ama tabii gelinin yüzünde değil) ama ertesi hafta kendilerine götrürünce dediklerini unuttu! Bende böyle şeylere çok kızıyorum gerçekten..
Tiwiks'cim,
Öncelikle bebişin hayırlı uğırlu olsun canım ve büyük geçmiş olsun..
Yazdıklarını okuyunca çok kötü oldum, ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten. Yapılan yanlışlıkları, terbiyesizlikleri kelimeler tarif edemez..
Haklısın canım, o günler tekrar yaşanmayacak belki ama şimdi bebişine kavuştun ve elinden geldiği kadar tadını çıkart; onunla vaktini iyi değerlendir canım. Kayınvalidenleri de takma - en azından onlarla görüşmek zorunda kaldığında tınlamıyormuş gibi bir tavır takınmaya çalış. Tamam kolay olmayacaktır ama onları kaile almadığını gösterebilirsen, seni üzemediklerini anlayacaklar.. Üzüntülerini bir yakın arkadaşınla paylaş - tutma içinde ama.. Herkes yaptıklarının bedelini öyle veya böyle ödeyecek - ilahi adalet var. Kendini asla ezdirme - bu kim olursa olsun. Pasif olma, hayatını onların kontrolüne verme..
Eşin baba olmuş ama maalesef bu yaşına gelmesine rağmen hala annesinden etkilenip, ona göre hareket ediyor; güzelim yuvasını boşu boşuna yıpratıyor..
Eşinle konuşmaya çalış diyeceğim ama bence sorunlu olan kendisi - ne demek bebeği sana sevdirmeyecekmiş ya! Bu nasıl bir zihniyet!? Allah'tan kayınvalidenler yakın değil - o zaman daha kötü olurdu.
Hiç kimse canını sokakta bulmadı, sende herkes gibi mutlu olmak için yuva kurdun, koy tavrını. Güzellik varken neden kötülük olsun...
Bunları unutman asla mümkün değildir ama lütfen çok fazla düşünüp yaranı kanatma - hasta olursun Allah korusun. Sana birşey olursa kim bakacak sana, bebişin ne olacak - bunları düşün ve toparlan biraz canım.
Allah her zaman yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?