benim kayınvaldemde saf görünür ama tilkidir aslında.
doğumdan 10 gün önce geldiler ve oğlum 25 günlük olana kadar kaldılar.(35 gün)kafamçokkarıştı
tahmin edersin aynı evde kalınca düzenimiz bozuldu,herşeye karıştılar....Çok üzgünüm çoook
ama en son gidecekleri yok diye kayınvaldeme ne zaman gidiceksiziniz,sen egeye bakta düzenimi kurup evimi temizleyim dedim.:jeyyar:
sen temizle yarın giderim yine gelirim dedi.kafamçokkarıştı
ne gerek var canım egeyle yanlız kalmaya alışmalıyım dedim.:jeyyar::jeyyar:
onlar evimden gittiği gün okadar güzel gelmeye başladıki hayat bana.
allah sabır versin aynı evde kalanlara.:Saruboceq::Saruboceq:
ama artık onlara karşı tutumum %100 değişti kendi bildiğini okur onlara danışmaz biri oldum,ve bundan hiç hoşlanmadılar.
düşün canım kayınpederim bana insan içinde (kendi babamda vardı)sütünü sağmada memeye alıştır şu çocuğu demiş insan.
benimle bu kadar seviyesiz konuşabildi.
hatta beni bir kaç hafta önce arayıp oğlumun iştahsızlığı için söylendi.
benim bu bebeğime bakamadığımı ima etti.
hatta dr.un dediklerini boşver bile dedi.
eşimle tartışmıştım benim anneliğimi kimse sorgulayamaz diye.
ben oğlumu emzirmeyi okadar çok özlüyorum ki,arasıra sırf duygularımı tatmin etmek için göğsümde oynıcanı bilsem bile göğsüme alıp emdirmeye çalışıyorum.
ama malesef ki sarılık olduğunda hastanede fototerapi makinasında yatarken biberonla veriliyor ve oğlumda alıştı.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
artık onlar bişey söylediğinde,akıl verdiğinde dalga geçer ses tonuyla hıııı yada öylemiy mişşş diyorum.
yazlığa gitmek istiyorlar bizimle eşimi arayıp söylüyorlar,onlara gitmemizi istiyorlar eşimi arıyorlar.
bende eşime oğlumun küçük olduğunu bu gezmelerin çok sık olmayacağını söyledim.
kayınvaldem bana sinir oluyor ama belli etmiyor.:roflol::jeyyar:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
onların söylediklerini önemsemediğimi,hatta bunları dert etmediğimi,hayatta başka şeylerle uğraştığımı kısacası onlarsız hayatımız olduğu belli ediyorum...
eşimle EŞıMLE EVLENMıŞ OLMAM ONLARIN BENıM HAYATIMA MÜDAHALE ETMELERıNı,BANA AKIL VERMELERıNı GEREKTıRMEZZ.alkisalkisalkis