Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende çok araştırdım alsammı yapsammı diye beğendiklerim pahalı kendim yapsam malzemesini bul yap becerirmiyim beceremezmiyim çok kararsız kaldım derken bir internet sitesinde hem modelini beğendim hem fiyatı uygundu 50 adet sipariiş verdim...2 günde teslim ettiler ...anneme kalsa yapardık diyor ama zaten beşiğe cibinlik yaptı sepet süsledi altın yastığı kapı süsü derken birde başına bebek şekeri sarmak istemedim.şekerimizin modeli mıknatıslı ..
Çok güzeller..mutlu mutlu dağıtırsınız inş:))bende cok heveslendim kızıma kendi ellerimle süslerini yapayım dedim ama hala ortaya birşey çıkaramadım,tamamlarsam paylaşırım:) Birde kızlar,kardeşimin fikri,yaptığımız şekerlerin üzerine bebişin adı,soyadı ve doğum tarihini yazan(sezr.olacaklar için tabi)) küçük bir kağıt yapıştıralım.Printten çıkartırız, nikah şekeri gibi olsun dedi..hoşuma gitti,belki size fikir verrir..