• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sancısı Olabilir Mİ??

axgxlxixycamama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2008
231
0
96
Bursa
Slm kızlar. Son iki saattir, kasıklarımda birağrı var. Sürekli diil ama, ara ara canım yanıyo, sonra sanki gidiyo. Vurduğu zaman kasıklarımda bir kasılma oluyo, sanki içimde aşağıya doğru bir baskı var. Normal doğum yapanlar bana azıcık yardım edebilirler mi? Ağrı gidiyo 13-15 dakika sonra gene geliyo. Öyle çok çok değil ama, acaba mı demeden duramıyorum. kafamçokkarıştı

Pardon şimdi gördüm çizelgenizi.
Bence olabilir ben ilk çocuğumu 36 hafta bitip 37 haftanın 2 günü doğum yaptım.
Hiç ummadığımız bir zamanda geldi bebek.
Biraz daha emin olmaya çalışın eğer sancı ise ilk başta sancı
süreleri kısa aralar uzun, daha sonra sancı süreleri uzun aralar kısa oluyor.
Yani ben öyle yaşamıştım. Gerçi sonra normal olmadı doğum ama bir fikir olarak yazmak istedim.

38. haftanın içindeyim. 37+5 tam olarak. Hiç böyle olmamıştım. yorgun falanda diilim. ama ağrının zamanı belli olmuyo.

Bebeğinizin hareketlerini hissediyormusunuz. Sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Ancak baktım konunuza yorum yapılmamış bende iki çocuk annesiyim.
Kendi yaşadıklarımdan yola çıkarak yardımcı olmaya çalışıyorum.
Benim doğum sancıları başladığında karnım sertleşmiş, bebek hareketlerini
hissedemez olmuştum.

Canım cvp yazdığın için teşşekkür ederim. Sanki şu sıralar biraz rahatladım. Kendimi daha iyi hissediyorum. Aşağıya lan baskıda gitti. Bide kızım oynuyo :DD Çok çok sağol. Belim falan ağrıyo ama istirahat edersen geçecek gibi.

Rica ederim. İnşallah zorunsuz, kolay bir şekilde alırsınız bebeğinizi kucağınıza.
Allah yardımcınız olsun.

hayatım oncelıkle korkma dıcem bende normal dogum yaptım saat tut dakka dakkasına zamnlı gelıosa dogum yaklasıodur ama ben daha oldugunu sanmıorum goguslerınle kanının arasına bak asagı ınıysa karnın doguma az var demektır normal dogumdanda korkma derım tatlım cunku en dogalı ve saglıklısı normal dogum daha cabuk ayagı kalkıosun ve agrısızı hıssetmıosun dogumdan sonra rahatlıosun ben ertesı gunu bagdaskurmus yatakta bebısımı emzırıodum hastane ıcınde gezınıodum dogumdan yarım saat sonra korkulcak bısı yok cnm allah yardım edıo sen dua et sadece

Back