Doğum sancısı nasıl bişey?

ccigdem

ABDULLAH
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
219
10
118
39
Kayseri
arkadaşlar artık hamileliğimin son anlarını yaşıyorum(39+6) 2 gün sonra sancım başlamazsa doğumu suni sancıyla başlatacak doktor. bu günlerde hertarafım ağrıyor kasıklarım,belim, bacaklarım. aceba sancı çekiyorumda benmi bilmiyorum. doğum sancısı nasıldır ki dayanamacak kadar mı çok olur ? cünkü ben az önceki saydığım ağrılara katlanabiliyorum ama çok rahatsız ediyor. bana bu konudaki tecrübelerinizi anlatırsanız sevinirim..

canım oncelıkle bebegını saglıkla kucagına alırsın ıns.
benım 37+4 de aniden nişanım gelmiş ve kanamam başlamıştı. apar topar hast gıttık sancılar baslamıs dedı hemsıre. adet agrısı gıbıydı ara ara kasıklarıma gıren bı agrı ve eslıgınde bıde bel agrısı. nst de sancılar baya sıddetlenınce benım hıssettıgım sey adet agrısının bı kac katıydı.
ama herkest bır olmuyomus tabı bu.

ben 40+5 te doğum yaptım. herkesin değişik oluyo sanrım ama benimki adet sancısından çok daha fazla bişeydi. ben de çok merak ederdim nasıl bişey olduğunu başına gelince anlarsın merak etme nişanın yada suyun gelmezse. benim nişan geldikten 3 gün sonra doğum yaptım.benden tavsiye ne olcak nasıl olacak diye çok düşünmemeye çalış Allah sağlıkla kucağına bebeğini almak nasip etsin inş. hayırlısıyla. son günlerinin tadını çıkar yeni bir hayat başlıyor senin için.....:)

canım benim sancım gece 3 te tutmuştu. uyandım biraz gezindim evin içinde baktım olcak gibi değil eşimi kaldırdım. 10 dakika da 3 kere ve 1 dak. şeklinde seyrediyordu. saat 6'ya kadar bekledim öyle. sancı geldiği an hareket edemiyodum ve nefesim kesilir gibi oluyo sancı gidince sanki hiç bişey yokmuş gibi. valla şimdi düşünüyorum da ilk doğum, o sancı, 3 saat nasıl beklemişim. bir de sancım durduğu an sağı solu toparlamaya calışyodum banyo da yaptım abdest falan aldım artık sancılar iyice sıkıştırınca cıktık evden ama hastaneye gidene kadar yolda 10 defa durduk sancı tutunca eşim yanaşıyodu kenara sancı gecince devam ediyoduk yola. biraz daha geç kalsaydık yolda doğurmuydum diye düşünürüm hep. hastaneye vardığımız da açılmam 5cm di. serum'du, nts'ydi, muayeneydi, tuvalet falan derken 1 saat sonra meleğim kollarımdaydı. doğum hikayemi yazmış oldum uzun oldu ama. Allah bir nefeste kurtarsın inşallah. sağlıkla bebeğini kucaklarsın inşallah.

Bende nişan olmadı. 41. haftamda 3 saatlik suni sancıyla doğum yaptım. Sancılar benim için tarifi imkansız bir şekilde korkunçtu !!! Bir daha asla yaşamak istemem o sancıları. Şimdi kısmetse sezeryan olucam. Ama herkeste farklı tabi sancılar !!!! Belki sen hemen doğurursun. Yani yaşamadan bilemezsin canım.

bende hep bunu mrk ederdim hamileyken..ya sancım başlarda anlamassam derdim..:) annem de şöyle bi güler anlarsın zuzuu mrk etme anlarsın derdi:) anlıosun ama:) dayanılmıycak gibi diildi benimkiler ama hissettiriyodu kendini..çok düzenliydi..dk tutmuştum gece boyu zaten..sabaha karşı daha hissedilir hale geldi ama feci diildi..yürüyosam bi duruyodum kıpırdamadan sonra geçiodu bi oh diodum..taki hastaneye gidip suni sancıyı yemeye başlayıncaya kadar:)) ondan sonra gördüm neymiş doğum sancısı:) detaya girmiyorum hele bi doğur ozaman anlarsın:))

ben de 35+5teyim..dün adet sancısı gibi bi ağrım oldu. şimdi de göbeğimin altında batmalarhissediyorum.bu nedir yalancı sancı mı acaba??

canım önemli olan gelen ağrıların gelme sıklığı we süresi..şüphelendiğin düzenli ağrıların olduunda mutlaka saat tut we not et..ama daha erken senin için..

hepiniz sağlıkla alın inşallah meleklerinizi kucağınıza

inanın benimde tek merak ettiğim şey bu ..
acaba doğum sancısı nasıl bişiy...
neyse şimdiden düşünmiyim en iyisi..
nasıl olsa yaşayacağız zamanı gelince...

çıgdem dogum olmustur mutlaka.....
sancının nasıl bırsey oldugunu dönuste anlat bıze....

Ben de çok merak ediyorum nasıl bişey olduğunu.. Çoğu kişi adet ağrısının bi kaç katı filan demiş ama ben hiç adet ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum... Benim için daha belirsiz :( Sanırım nişanım geldi bi iki gün önce, ufak tefek sancılarım da var ama gelip giden şeyler...

Dayanılamayacak ağrılar bekliyorum oturup.. Offf gelsin artık bebişim :((((

Back
X