ben 4 aydır uğraşıyorum hala yatmadı....sinir bozdu iyice.
yok ccanım.onun dısında bu.calısan anneler ıcın calısmadıgı sureler için ödenen gecıcı iş oremez ödenegı altında bı ödenek bu
teşekkür ederim opuyorumnanaktan...inşallah artık ya...ben arayıp ulaşamamakta...ulaşıpta onaylanmamış cevabını almaktan bıktım artık ya.1,5 aydır.imzada onay bekliyor..kafamçokkarıştıkötükedihüsoinş biran önce sende alır kurtulursun canım.ben bıhayet dun cektım paramı.çok şükür:lepi:
darısı senın basına artık
ben maaşımı aldım doğum izninde onun dısındadamı para veriyorlar.ay ne iyi olurkaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim opuyorumnanaktan...inşallah artık ya...ben arayıp ulaşamamakta...ulaşıpta onaylanmamış cevabını almaktan bıktım artık ya.1,5 aydır.imzada onay bekliyor..kafamçokkarıştıkötükedihüsoklava:
ssk ile anlaşması olmayan bir hastanede doğum yapıp daha sonra doğum parası almak için gerekli işlemler nelerdir detaylı bir şekilde bilgi verebilirmisiniz arkadaşlar...?
bana doğum parası vermiyorlar. eşimin iş yerinin fonu var ve oradan doğum yardımı verdiler ona bundan dolayı benim almam olmazmış... ne alaka sgk ödemedi onun parasını... ama bana vermiolar neden?
birde çocuk yardımı alıomusunuz aylık?
yaklaşık ne kadar bu para arkadaşlar?
yaklaşık ne kadar bu para arkadaşlar?
barkadaşlar yorumlarnıızı okudumm rapor biter bitmezz henem yatmıoo paranızz hemn endişelenmeyinn
dogum yaptıktan sonra 8 hafta raporunuz bitiyor bittiğindde muhesebeci sgk nin sistemine giriyor raporunuzu daha sonra alıyorsunuz yani dogum yaptıktan 56 gün sora alıyorsnuzz merak etmeyin muhasebeci hata yapmadan girdiyse raporları bi sorun olmadan alıyorsunuz paranızı
b
benim doğum iznim bitti, muhasabecimiz bizim bir işlem yapmamız gerekmediğini söylemişti, acaba evrakları onlar mı gönderiyor, bir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?