• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum (rapor) parası hakkında

Zamanilac

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
648
0
316
arkadaslar bu devletın ödedıgı dogum parasını izniniz bittikten ne kadar süre sonra aldınız?ya iznim bitti hala param yatmadı.acaba bi sorun mu var yoksa gecmı ödeme yapılıyor.alan arkadaslar sızde baya bekledınız mı???:uhm:sistem nasıl yürüyor anlamadım...

benimde gec yatmıştı hep internetden takip ediyordum yatmamış olarak görünüyordu sonra postaneye gittiğimde yatmış denildi ve hemen cektim

benimde gec yatmıştı hep internetden takip ediyordum yatmamış olarak görünüyordu sonra postaneye gittiğimde yatmış denildi ve hemen cektim

aa benımde kayıt bulununamadı dıyor.yınede yatmıs olabılır mı dersın.hiç gıdıp sormadım.sıstemde bişey görunmeyınce:uhm:

benim tam 1 ay sonra yatmıştı benimde başka şehirden yatıyodu sigortam buraya gelmeniz lazım dediler ama gitmeme gerek kalmadı.

pekı nasıl yaptın canım ya. bu benım için cok önemlı.senınde benımkı gıbı baska sehırdenmıs.nihayet buldum bırını:lepi:evrak asıllarını istedıler onları postayla yolladım yatarmı dersın.sımdı asıllarda gıttı.kaldım ölece.senın nasıl oldu???:uhm:

ben daha doğum yapmadım ama öğrenmiş olayım. doğum iznim bittikten sonra ne yapmam gerekiyor doğum parası alabilmem için?
doğum belgesi ve nüfus cüzdanı örneğini memurunuza vermeniz gerekiyor demişti biri doğru mu?

doğum belgesi ve kimlik + vizite kağıdı ile sgk na başvuruyorsunuz o kadar..onlar paranızın ptt ye ne zaman yatacağını size söylüyorlar..1 hafta 1o gün kadar sürede almıştım ben

Arkadaslar bana biri bu ssk olayı anlatırmı. Ben suan maaşımı almaya devam ediyorum.dogum rapaoru ilşe sgk ya basvuracafgım sanırım. Fazladan para yatıyormuş one parası. Onudamı geri devlete ödeyeceğim.

Arkadaslar bana biri bu ssk olayı anlatırmı. Ben suan maaşımı almaya devam ediyorum.dogum rapaoru ilşe sgk ya basvuracafgım sanırım. Fazladan para yatıyormuş one parası. Onudamı geri devlete ödeyeceğim.

bazı işverenler personelı zorda kalmasın dıye parayı yatrmaya devam edebılıyormus.sonra gereklı evraklarla ssk kurumuna basvurup aldıgın parayı iş yerıne iade edıyormussun.iş verenın ınsıyatıfıne kalmıs ya red eder yada kabul.onlara kalıyor gerısı yanı.senlık sadece sskya evrakları ulastırması kalıyor.nette arastırırken takılmıstı gözüme...

arkadaslar bu dogum parası su dedikleri 75 liralık süt parasımı oluyor. nekadar alınıyor yanee

ben hala paramı alamadım.sgk kurumu benden raporların asıllarını istedı.bende iadeli tahatülü postayla yolladım.ama bugun arayı bıze yıne fotokopılerını gondermıssınız dedıler.oysa hastanenın bana sgk gıtmesı gerek raporlar dıye verdıgı evraklardı gonderdıgım.zaten elımde hıc bır evrakta kalmadı.hepsını gonderdım.ama almadık dedıler.şimdi ne yapıcam bılmıyorum.dınlemıyolar bıle.dedımı bıle anltamadım.canım cok sıkkın:sinifsinif:

Back