doğum parası

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
118
slm kızlar birsey sorcam bu doğumparasını ben almadım ve bebegim 16 aylıksu an bu parayı alablirmiyim yoksa kacırdımmı??
birde dogum yaptıgım zaman calısmıyordum su an calısıyorum durum değişirmi birde eger olursa nasıl basvuruluyor

Allah bağışlasın bebeğinizi. Doğum parası alabilmek için hamilelik döneminde sigortanızın yatması gerekiyor. Hamileliğinizin son 2 ayı ve doğumdan sonraki 2 ay izinli olduğunuz ve işyerinizden maaş alamadığınız için sigorta bu ücretin bir kısmını size ödüyor.

sagolun amin yani doğumyaptığımiçin çalısmıyordum dolasıyla sigortam yoktu eşimin üstündeydim kendimin bir sigortası yoktu su an öğretmenim ama o zman calısmıyordum yani bu paradan yararlanamam mı demek bu

Maalesef hasbel. Sigorta bu parayı doğumdan dolayı izinli olduğun ve maaşını alamadığın için veriyor.

sagol canım anladım yani öğretmenler mesela dogum iznindeyken maas alıyor ssklılar bunu alamamdıgı için bu yardım var sanırım
bukonuyu bir kaç başlıkta okudum kafam karısmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…