doğum öncesi meme estetiği

ozyyge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
51
20
32
merhaba arkadaşlar meme estetiği düşünüyorum seneye evleniyorum 1 sene sonra da çocuk düşünüyorum.

fiyatalr yüksek, bu yüzden bir kere olmak istiyorum bu ameliyatı. ancak doğum öncesi olursam emzirme döneminde vs çok sarkmam olur mu? bir de büyük taktırırsam hamilelik dönemimde daha da büyür mü sıkıntı çıkarır mı bana?

Genelde emzirme sonrası yapılır bu estetik.
Bebeğine ve vücuda göre fazla deformasyon olabilir.
Keza emzirme süreci için silikon çıkarttırma da oldukça yaygın çünkü göğüsler zaten aşırı şiş oluyor.

ben olsam ya memeyi ertelerdim ya çocuğu
2 sene sonraya çocuk planlıyorsam yaptırmam deforme olacaktır iki sene için 15 bin vermezdim

Bende doğum yapmayı beklemiştim yaptırmak için. Genelde oyle tavsiye ediyorlar. Ama eğer çok uzun süre çocuk planı yoksa yaptırın, sonra yeniletirsiniz zaten. (Ortalama 10 sene içinde yenileme tavsiye ediliyor ama zorunlu değil. )

eğer doğumu beklersem 2 çocuk düşünüyorum kısmetse, bir 5 yılım da öyle gider yaşım 28. 29 da evleniyorum, 31 de çocuk düşünüyorum.
memelerim kötü, çok sarkık. 2 sene bile olsa değer mi diyorum acaba güzel göğüslere sahip olmak?

bir de hamile kalırsam ve anlamazsam silikon çok rahat eder mi?

Silikonu olup emziren arkadasım vardı, hiç sıkıntı yaşamadı. Ama eğer şimdi olacaksanız dr a doğum ve emzirme olacağını mutlaka söyleyin. Ona göre ameliyatın tekniği değişiyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…