nerde 15 bin 21 bin. 15 bin olsa ah keşke hemen :)ben olsam ya memeyi ertelerdim ya çocuğu
2 sene sonraya çocuk planlıyorsam yaptırmam deforme olacaktır iki sene için 15 bin vermezdim
eğer doğumu beklersem 2 çocuk düşünüyorum kısmetse, bir 5 yılım da öyle gider yaşım 28. 29 da evleniyorum, 31 de çocuk düşünüyorum.Bende doğum yapmayı beklemiştim yaptırmak için. Genelde oyle tavsiye ediyorlar. Ama eğer çok uzun süre çocuk planı yoksa yaptırın, sonra yeniletirsiniz zaten. (Ortalama 10 sene içinde yenileme tavsiye ediliyor ama zorunlu değil. )
Silikonu olup emziren arkadasım vardı, hiç sıkıntı yaşamadı. Ama eğer şimdi olacaksanız dr a doğum ve emzirme olacağını mutlaka söyleyin. Ona göre ameliyatın tekniği değişiyor çünkü.eğer doğumu beklersem 2 çocuk düşünüyorum kısmetse, bir 5 yılım da öyle gider yaşım 28. 29 da evleniyorum, 31 de çocuk düşünüyorum.
memelerim kötü, çok sarkık. 2 sene bile olsa değer mi diyorum acaba güzel göğüslere sahip olmak?
bir de hamile kalırsam ve anlamazsam silikon çok rahat eder mi?
Valla gördüğüm kadarıyla onda olmadı ama yapıya göre değişir. Birde emzirmekten çok memeyi sağmak daha da sarkıtıyor aklınızda olsunsarkması olmadı mı hiç acaba?
vallahi güncel fiyatlardan haberim yok ortalama 15 dedim. 21 neymiş maşallahnerde 15 bin 21 bin. 15 bin olsa ah keşke hemen :)