Dogum oncesi herseyin ustuste gelmesi

Cekinmek degil aslinda da icinden gelmemesi zoruma gidiyor. Haydi beni gectim annemin hevesini kursaginda birakiyor, hem de benim yanimda.
Malesef babanız böyle biri bu duruma alışın. Ve bu zır zamanınızda destek isteyin. Bildiği zaman farklı davranabilir. Bazı insanlar böyle malesef çok var babanız gibi dedeler neneler. Sonra aradan yıllar geçer torunum uz var bir bayram seyranda aramıyor derler

Allah yardımcın olsun canım . Rabbim bebeğinin yuzu hurmetine selamete çıkarsın sizi . Kimseye muhtac etmesin.
Baba konusuna gelince bitek srndr var sanma canım aramızda besYuz metre var bi iyiliğini görmüyorum durumu süper cebinde akrep var
Bosver Allah sana eşine bebeğine sağlık verdi her şey yoluna girer.boyle durumlarda kendi ailem geliyor aklıma ben bitek benim babam böyle sanıyordum ama değilmiş :KK43:

Insanin ilk torunu oluyor ve oylece duruyor.
Sakaa gibii.. sonucta ilk torun yanii nasil bu kadar umursamaz olur

Allah yardımcın olsun canım . Rabbim bebeğinin yuzu hurmetine selamete çıkarsın sizi . Kimseye muhtac etmesin.
Baba konusuna gelince bitek srndr var sanma canım aramızda besYuz metre var bi iyiliğini görmüyorum durumu süper cebinde akrep var
Bosver Allah sana eşine bebeğine sağlık verdi her şey yoluna girer.boyle durumlarda kendi ailem geliyor aklıma ben bitek benim babam böyle sanıyordum ama değilmiş :KK43:

Seninki de mi boyle canim? Durumu cok iyi olmasina ragmen mi? Yani bebegin bebek arabasi dahil herseyini alsa yari maasi etmez. Annemin gun parasina bile goz dikiyor artik o kadar paragoz olmus yaslandikca. Ayip ya. Paranin evlat yaninda, torun yaninda ne onemi vardir ki.

Seninki de mi boyle canim? Durumu cok iyi olmasina ragmen mi? Yani bebegin bebek arabasi dahil herseyini alsa yari maasi etmez. Annemin gun parasina bile goz dikiyor artik o kadar paragoz olmus yaslandikca. Ayip ya. Paranin evlat yaninda, torun yaninda ne onemi vardir ki.
Aynen öyle canım
Müteahhit ama ben kiradayım.torunun cebıne bayram harçlığı bile koymaz

merak etmeyin bu sIkintilariniz gecip gidicek..hatta simdi bebeginize alamadiginiza uzuldugunuz seyler evde oyle bir birikecek ki koymaya yer bulamayacaksiniz:KK36: benim oglum dogana kadar oyle cok sey almamistik ama bir dogdu,sipanin simdi ustu basi oyuncagi derken herseyi tum yasam alanimizi kaplamis :KK66: isin ilginc yani elden sanki hic para cikmamiscasina cogaliyor herseyi hamdolsun:nazar:

merak etmeyin bu sIkintilariniz gecip gidicek..hatta simdi bebeginize alamadiginiza uzuldugunuz seyler evde oyle bir birikecek ki koymaya yer bulamayacaksiniz:KK36: benim oglum dogana kadar oyle cok sey almamistik ama bir dogdu,sipanin simdi ustu basi oyuncagi derken herseyi tum yasam alanimizi kaplamis :KK66: isin ilginc yani elden sanki hic para cikmamiscasina cogaliyor herseyi hamdolsun:nazar:
Oyle mi diyorsunuz? Inanin kendi borcumuza, kendimize alamadigimiza degil de daha bebegime hicbirsey alamadan bu durumun cikisina uzuluyorum. Bir de gurbet elde tr gibi olmuyor, uc-bes arkadas haric kimsemiz de yok. Tr deki kimse halimizi bilmiyor, basta babam. Saniyorlar ki burda biz bolluk icindeyiz, oysa hayat o kadar pahali ki. Elbette cok sukur bugunumuze, ama iste bebisimi boyle karsilamak da uzucu :'(

yurt dışında hemde pahalı bir ülkede öğrencisiniz çalışıyorsunuz borcunuz var evlisiniz ve bebek yapıyorsunuz.oldukça cesursunuz ALLAH yardımcınız olsun.

yurt dışında hemde pahalı bir ülkede öğrencisiniz çalışıyorsunuz borcunuz var evlisiniz ve bebek yapıyorsunuz.oldukça cesursunuz ALLAH yardımcınız olsun.
Baslangicta bu kadar zor degildi durum eger isler yolunda gitse idi. Beklenmedik seyler oldu, islerim karisti, vize, borc, saglik sorunlarim cikti. Hayirlisi olsun, Allah daha beterinden korusun.

Baslangicta bu kadar zor degildi durum eger isler yolunda gitse idi. Beklenmedik seyler oldu, islerim karisti, vize, borc, saglik sorunlarim cikti. Hayirlisi olsun, Allah daha beterinden korusun.
hayat umulmadık sınavlarla doludur.umarım doğacak bebeğinizin hatırına her şey daha iyi olacaktır.strese girip kendine ve bebeğine zarar verme.dişin için doğal bir şeyler deneyebilirsin ağrın ve iltihabın olmaz belki.

Üzülme. İnan bana herşey cok güzel olacak. Rabbim bebeğinin rızkını bir yerden verecek.

Su diş meselesini çözebilseniz gerisi hallolur. Gebelikte iltihap cok tehlikeli cünkü.

Üzülme. İnan bana herşey cok güzel olacak. Rabbim bebeğinin rızkını bir yerden verecek.

Su diş meselesini çözebilseniz gerisi hallolur. Gebelikte iltihap cok tehlikeli cünkü.
Oyle yapmaya calisiyoruz ama bir cozum bulamadik su anda. Amin insallah hersey yoluna girer.

Oyle yapmaya calisiyoruz ama bir cozum bulamadik su anda. Amin insallah hersey yoluna girer.
Girecek merak etme. Cok az kalmış, bebeğine kanalize olmaya calıs. Biliyorum bu söylediklerimiz sana teselli geliyor. Ama inan gececek.

Biraz evvel okudum bunu belki sana ferahlık verir

Bu gece hüzünlüsün belki yine, çok uğraştın, emek verdin ama olmadı... Olduğu kadar olmadığı kaderse eğer, Allah'ın dediği olur diyerek sarılalım yorganlara... Hissedelim tevekkülün verdiği rahmeti... Yarını hiç düşünme bile ne olacak diye... Derdini öyle bırak ki Allah'a, gece rüyanda melekler sallasın seni... Mışıl mışıl uyu... Sabah kalktığında Allah'ın yeni bir beyaz sayfa açtığını duyumsa... O arada evet Şeytan gelip, bak eski sayfana o ne olacak diye gözünün önüne getirmek isteyecektir. Elinin tersiyle geri çevir onu ve Rabb'inin uzattığı beyaz sayfayı seç, al eline ve yaz yüreğinle sevgini tekrar...

Benim de oğlum doğduğu Zaman sıkıntıdaydık. Beşiği bile yoktu. Sandalyeleri birleştirdim. Üzerine yorgan sarıp yatırdım. 2 ay sonra alabildik. Bir kaç parça kıyafeti vardı yalnızca. Ona kendi paramızda aldığımız ilk oyuncağını, 3 yaşındayken alabilmiştik, o da 3 liralık bir plastik arabaydı. Şimdi 5, 5 yaşında ama artık her istediğinde çıkıyor, şımarmamalı kaydıyla istediğini alabiliyoruz.

Eşim iyi ki diyor onun bebekliğinde geçmiş o sıkıntılı zamanlar, Hiç haberi olmadan. Sıkıntıyı.çekiyorsun, bitiyor. Nasibiniz sizin asla düşünmeyeceğiniz yerlerden geliyor.

Keşke ailene acık acık konussaydın adam ıhtıyacınızın olmadıgını dusunuyor bellıkı

X