- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 31
- Konu Sahibi Pammikprensess
Sonuna kadar okumadim bi sinir basti neden ezdirdiniz kendinizi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelde mi yaptınız dogumuDemekki ben orda olsaymisim beni doverlerdi :) zira ben ebenin boynuna dolamistim bacaklarimi acidan bide sıkıştırmistim sagolsun bisey demedi pis pis bakti sadece ....
Cok gecmis olsun ya...unutmaya calis gecti bitti neticede...bu arada 2.yapma bence
Zira annelik degiil delilik yaptigimiz
Cocuk bakmak cok zor
Yıksan nolcak ona mecbursun sen bir kere kötü birsey desen daha cok acı cektircek sanaoha doğum bu kadar zor mu ya..niye abla abla dediniz o ebemidir nedir valla ben o hastaneyi yıkardım heralde
Devlette ama kadin dogum ve cocuk hastanesiydi...Özelde mi yaptınız dogumu
Korkunu yenmek için hamile kalman Laz'ım. BEbeğinin kalp atışını görünce onu kucağına alma heyacanı isteği oluyor Doğum korkusu kalmıyor. Bende öyle oldu. Kızım 26 aylık ikinci kızım 19 günlükİnsallah ama ilk önce ikinci cocuga ısınmam lazım. Cogu kadın 2. 3. Doguruyor nasıl Doguruyor nasıl cesaret ediyorlar nasıl ya niye benim kolay gecmezdi Niue bu kadar zorlandım oysa ben hep yürüdüm egzersizlerimi yaptım
Bilmiyorum insallah dediğiniz gibi olurKorkunu yenmek için hamile kalman Laz'ım. BEbeğinin kalp atışını görünce onu kucağına alma heyacanı isteği oluyor Doğum korkusu kalmıyor. Bende öyle oldu. Kızım 26 aylık ikinci kızım 19 günlük
Sagol un Allah razı olsunKeske zamaninda sikayetci olsaydiniz.yazik bi insana boyle davranmaya ne haklari var ikinciyi epudral yaptirirsiniz artik secenek cok.bu arada cok uzuldum sizin adiniza
Canım inan bana ben kesinlikle haksızlığa gelemem ve çok kötü kavga da cıkarırdım ama orda bişey desem daha kötü olucak tı ve o sancıyla nasıl baska hastaneye giderdim dpgumdan sonrada dikiş arısı sancı derken aklımdan hep çıktı.Ben olcam varya o ebenin suratının ortasına geçiririm bitane. Derhal hastane değişikliği yapardım o suni sancı daki konuşmalar sırasında. Ve kesinlikle dava acmaliydin sürünsün.
Evet ama başka birisinin aynı durumu yaşamasına engel olmuş olurdunuz hem de cezasını bulmuş olurdu o pislik ebeler.Olmadım olsam bile bu benim yaşadıkları geri getirmezdi ve gecmezdi.