Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar doğum kontrol hapları bıraktıktan sonra gebelıgi ne kadar süre engelliyor uzun süre kullanmadim ama birakali 3ay oldu hamile kalamadim
Doktora gittim ultrasonda birşey çıkmadı hatta ben gitmeden önce kendi kendime cikolata kıstı teşhisi bile koymuştum belirtilerinı çok benzetmiştim ama çok şükür çıkmadı doktor sadece enfeksiyon olduğunu söyledi ama hamile kalmaya engel değilmiş ama benim içim hiç rahat etmiyor bi sıkıntı varmış gibi hissediyorum
Enfeksiyon için antibiyotik ve fitil verdi yalnız ben doktora gittiğimde sarı akıntın var dedi fakat ben kendimı bildim bileli akıntım fazla ve sarımsı ilaçları kullandıktan sonra bir kaç gün akıntım azaldı ama yine aynı oldu bendeki kronik mi acabaOzaman canim baska bi doktra daha git istersen ama doktorun bi sorun olmadigini soylemis bence stresten boyle oluyodur biraz rahatla zamana birak canim enfeksiyon icin ilac falan verdimi ? ben ne yapiyim bide benim gibi olanlar napsin :)
Bu konuda pek fikrim yok ama annemdede yara vardi oda yaktirdi bence baska bi doktora daha gorun canim belki ciddi bisi olabilir ilerde sorun yaratabilirEnfeksiyon için antibiyotik ve fitil verdi yalnız ben doktora gittiğimde sarı akıntın var dedi fakat ben kendimı bildim bileli akıntım fazla ve sarımsı ilaçları kullandıktan sonra bir kaç gün akıntım azaldı ama yine aynı oldu bendeki kronik mi acaba
Birde rahim agzinda küçük bir yara olduğunu ve yeni evlılerde olabileceğini söyledi biraz araştırma yapinca yarası olanların yaktırdıginı falan okudum ama doktor bana böyle bir şeyden hiç bahsetmedi ilaçla tedavisi yeterli diye mi acaba ?ya çok soru sordum belki ama çok kafama takılıyor
ingiltere de doktorlar yasmin, femodene,marvelon adlı doğum kontrol hapları kanda pıhtılaşma veani ölümlere neden olduğunu açıkladı. fransa da 1 yılda 14 kadın bu ilaçlardan öldü. içmeyin arkadaslar.benim yakın arkadasım davul gibi şişmiş bacakla hastanelik oldu yasmin yüzünden .ölümden döndü.ben ginera kullanıyorum tavsiye ederim.yaklasık 4 senedir içiyorum kistlerim nedeniyle bi şey olmadı...