doğum kontrol hapları göğüs büyütüyormu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi tedil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
T

tedil

Ziyaretçi
mrb ilkbahara düğünüm var hap kullanmaya başlayacağım doğum kontrol hapları göğüs büyütüyormu?

doğum kontrol hapının kilo aldırdığını biliorum:) ama göğüs büyütüyormu bilmiyorumkaydirigubbakcemile5

bende kilo aldırmadı ama göğüslerim inanılmaz şişti damarlar gözüktü :1shok: ama bırakınca daha 1 ay oldu hemen eski haline döndü ama o kadar küçük değl ben seviyodum öyle şişik güzel duruyodu aslında senağlamasırnaşık şey

doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum hap sonuçta ne bilim ilaç die içmek istemiyorumÇok üzgünüm çoook

Evet kilo da aldırıyor göğüs de büyütüyor:1no2: Eğer mecburiyetin yoksa hap kullanma derim. Etkisi yok deseler de az da olsa oluyor.

Kullanma yumurtalarını baskılıyor ilerde çocuk istediğinde sorun çıkarabilir az bi süre bile olsa ...

sakın sakın kullanma eşin korunsun hormonlarla oynayınca bir türlü düzelmiyor ben kullandım kullanmasaydım keşke

kızlar artık doğum kontrol hapları eskisi gibi değil..ben DESOLET KULLANDIM 1 yıl ne kilo aldım neden göüslerim büyüdü...AMMAA HALEEN HAMİLE KALAMIYORUM MESELAAA(((

Ben mecburen kullandım ve kullanıyorum kist belası yüzünden. 6 ayda 6 kilo aldım.Ayy uzadıkça düşünemiyorum her ay 1kilo :1no2::çok üzgünüm:

keşke büyütse ben şikayetçiyim küçüklüğünden de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…