- 23 Mart 2015
- 56
- 9
- 33
-
- Konu Sahibi yaban gulu34
Onunda garantisi yokmuş çıkıyormusSpiral taktir bence...
iyi bir dr takarsa hicbir sey olmuyor canim arastir biraz arkadaslarimdan birkaci memmun degildi hepsine ayni dr takmisdi memmun olanlarin nerede kime takdirdiklarini arastirdikdan sonra bende gittim takdirdim kesinlikle takan drdanda kaynakli olabiliyor sorunlar ben cok memmunumOnunda garantisi yokmuş çıkıyormus
Erkek neden düşünsun ki doguran bakan ben olduktan snra o zevkine bakarErkek korunsun yahu kadının bu konuda kara kara düşüncesini anlayamıyorum hele ki emziren bir kadının
Erkek neden düşünsun ki doguran bakan ben olduktan snra o zevkine bakar
Teşekkürler cnm arastiraym ben ozamaniyi bir dr takarsa hicbir sey olmuyor canim arastir biraz arkadaslarimdan birkaci memmun degildi hepsine ayni dr takmisdi memmun olanlarin nerede kime takdirdiklarini arastirdikdan sonra bende gittim takdirdim kesinlikle takan drdanda kaynakli olabiliyor sorunlar ben cok memmunum
bence de nemi.. ama ne yaniErkek korunsun yahu kadının bu konuda kara kara düşüncesini anlayamıyorum hele ki emziren bir kadının
şimdi anladım kondom diyene neden cvp vermediğiniErkek neden düşünsun ki doguran bakan ben olduktan snra o zevkine bakar
arastir canim hatta benim idrar yollarimdan cok rahatsizligim olurdu spiral takdirdim takilali hicbirseyim kalmadi kondomdanmis butun mikrop kapmam 4 yil oldu hicbir sorunum yok cok sukur dogum kontrol hapi kullananlardada kil ve kilo problemi cok duydum ben hic kullanmadim ama yapilan yorumlar hic ic acici degildi etrafimda bende spiralde karar kildim iyikide oyle yapmisimTeşekkürler cnm arastiraym ben ozaman
bence de nemi.. ama ne yani
11 yıllık evliyim çocuk düşünme evrelerimiz hariç hep eşim kondomla korundu
tabi kondoma alerjisi olanı tenzih ediyorum..