- 23 Mart 2015
- 56
- 9
- 33
- Konu Sahibi yaban gulu34
Ne diyosun sen be ne çilesişimdi anladım kondom diyene neden cvp vermediğini
kocam mutlu olsun ben çilesini çekeyim diyorsun yani buyur
hey Allah' ım yaa sinirlenmiyim diyorum ama..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyosun sen be ne çilesişimdi anladım kondom diyene neden cvp vermediğini
kocam mutlu olsun ben çilesini çekeyim diyorsun yani buyur
hey Allah' ım yaa sinirlenmiyim diyorum ama..
sakin ol.Ne diyosun sen be ne çilesi
Arkadasim kondom bana mikrop kaptiriyorsakin ol.
yardımcı olmaya çalışıyoruz.
sen emzirirken eşinin biraz fedakarlık yapması gerekiyor
aksi durumda sen çile öekiyor olacaksın bunda kızacak bişe yok
ben kirkim cikmadan spiral taktirdim ustelik sezeryanla dogum yapmisdim cok rahat en guzel korunma sekli bana gore kondomdan ben cok mikrop kaptim hep alerji olurdum hapda hormonlarla oynuyormus dr onermedievet kesinlikle spiral 1 numara
Hic bir bilgim yok cnm bende fikir almaya calisiyorum spiral taktiran bi arkadasm vardi hamile kaldi meger spirali çıkmışCanım ben de aynı durumdayım oğlum 5 aylık hap içmek istemiyorum eşim korunuyor prezervatifle.. Spriral taktırmaya korkuyorum çok acıyor mu
Hic bir bilgim yok cnm bende fikir almaya calisiyorum spiral taktiran bi arkadasm vardi hamile kaldi meger spirali çıkmış
eee tamam böyle söyle o zaman insanlar sana kondom dediği zaman verdiğin cevap "Erkek neden düşünsun ki doguran bakan ben olduktan snra o zevkine bakar" olunca biz de yanlış düşündük hemen köpürmek yerine sakince açıklama yapsan??Arkadasim kondom bana mikrop kaptiriyor
Takan doktorla alakaliymis cnm güzel takarsa bi sknti olmuyormusNe zor ya... Hiçbişi kesin çözüm değil anlaşılan.. Benim eltiminde 10 sene oldu maşallah hiçbir sıkıntısı olmadı.. Neyle alakalı acaba ya
acikca soylemek gerekirse canim ben cok tecrubesizdim kanamam falan olmuyor benim sezeryan dogumudan sonra sadece dogum esnasinda sonra 1 yil hic kanamam olmuyor acidi evet dr adetliyken takilsa bu kadar canin yanmazdi dedi iptal etsem bile parami yatirmisdim yanardi param ikincisi 1 yil onu bekleyene kadar hamile kalma riskim yuksekdi sadece orada canim acidi inan cok rahatim tavsiye ederimkondom maf etti beni kasinti idrar yollari iltihapi hep kondomdanmis megersemCanım ben de aynı durumdayım oğlum 5 aylık hap içmek istemiyorum eşim korunuyor prezervatifle.. Spriral taktırmaya korkuyorum çok acıyor mu
evet takan doktor çok önemli güvendiğin bir doktor varsa taktırabilirsin çünkü epey duyuyorum memnyn kalan çok biraz bel ağrısı oluyormuş ama o kadarTakan doktorla alakaliymis cnm güzel takarsa bi sknti olmuyormus
Benim o cevabim 'sen niye kara karaeee tamam böyle söyle o zaman insanlar sana kondom dediği zaman verdiğin cevap "Erkek neden düşünsun ki doguran bakan ben olduktan snra o zevkine bakar" olunca biz de yanlış düşündük hemen köpürmek yerine sakince açıklama yapsan??
neyse bu durumda spiral en mantıklısı o zaman çünkü emzirdiğin sürece hap kullanamazsın bebeğine zarar verir
Anladm cnm Teşekkürlerevet takan doktor çok önemli güvendiğin bir doktor varsa taktırabilirsin çünkü epey duyuyorum memnyn kalan çok biraz bel ağrısı oluyormuş ama o kadar
acikca soylemek gerekirse canim ben cok tecrubesizdim kanamam falan olmuyor benim sezeryan dogumudan sonra sadece dogum esnasinda sonra 1 yil hic kanamam olmuyor acidi evet dr adetliyken takilsa bu kadar canin yanmazdi dedi iptal etsem bile parami yatirmisdim yanardi param ikincisi 1 yil onu bekleyene kadar hamile kalma riskim yuksekdi sadece orada canim acidi inan cok rahatim tavsiye ederimkondom maf etti beni kasinti idrar yollari iltihapi hep kondomdanmis megersem
neden atarlandın şimdi anlamadım!!!Ne diyosun sen be ne çilesi
Kondom bana yaramiyor mikrop kapiyorumneden atarlandın şimdi anlamadım!!!
diğer herşey senin bünyene yaptığın zarar yani bi bakıma çile
ee emziren bir annesin bunu da mı sen düşüneceksin diye dedik
bi zahmet kocan seni düşünüp kondomla korunsun...
himmm benim gibiymis seninde problemin canim kesinlikle spiral taktir inan kondomun verdigi aci daha buyuk yanma kasinti kasiklarimda agri olurdu simdi birkereye mahsus canim acidi cok rahatim hamile kalma korkum yok yanmam kasinti sorunum yok takdir canim korkma bak memmun kalacaksin demedi demeEvet bende de çok kaşıntı yapıyor ilişki sonrası yanma felan oluyor da ben çok korkuyorum spiralden o yüzden aklım gidiyor valla
himmm benim gibiymis seninde problemin canim kesinlikle spiral taktir inan kondomun verdigi aci daha buyuk yanma kasinti kasiklarimda agri olurdu simdi birkereye mahsus canim acidi cok rahatim hamile kalma korkum yok yanmam kasinti sorunum yok takdir canim korkma bak memmun kalacaksin demedi deme
önceden söylemiyor kızıyor sonra daeee tamam böyle söyle o zaman insanlar sana kondom dediği zaman verdiğin cevap "Erkek neden düşünsun ki doguran bakan ben olduktan snra o zevkine bakar" olunca biz de yanlış düşündük hemen köpürmek yerine sakince açıklama yapsan??
neyse bu durumda spiral en mantıklısı o zaman çünkü emzirdiğin sürece hap kullanamazsın bebeğine zarar verir
Haklısın yeni evliyim ve uzun süre çocuk düşünmediğim için hem 30 gün boyunca hap alıyorum insanın dengesini beni çok etkilemesede bazı düzenleri bozdu hem de eşim prez.kullanıyor.Bizimki tam önlemaynen, diğer yöntemlerin hepsi kadının bedenini alt üst ediyo bence, düşün ayın 30 günündede de seks yapmıyosun ama 30 günün tamamında hap içmek zorundasın ama kondom gerekli olduğunda takılan sonra çıkarılıp atılan bişey
evet, baştan söyleseydi ne biz yanlış anlardık ne de o bizi yanlış anlayıp kızardıönceden söylemiyor kızıyor sonra da
erkek zevkine bakar deyince de yanlış anlaşılıyor dediğin gibi