slm arkadaşlar.bende bu konuda dertli olduğumdan konuyu araştırırken siteye rastladım ve hemen üye oldum.bende bu ay d.kontrol hapını bırakmaya karar verdim ve ilk 3 gün içtikten sonra bıraktım.bugün hapı bırakalı 4 gün oldu ve ben bugün regl oldum.ama daha bir önceki adetim biteli 1 hafta oldu anlamadım.acaba bu hapı 3 gün içip bırkatığım için mi oldu.offfffffffffffffffffffffff sıkıldım ama yaaa nolur içimi rahatlatın biraz.ben artık çocuk yapmak istiyorum.
canım benim d.kontrol hapını adet olduğun ilk gün başlaman ve düzenli olarak kullanman gerekiyo.senin için en güzel yöntem eşinin korunması hiiiiiiiiç boşa çileye gerek yok sonra bi içip bi bırakıcan bizim gibi aralıksız kanamalar olucak yok adet düzenin felç olacak kasmaya gerek yok valla rahatlığı güzelde bide çilesi var işte böle bak bize günlerdir birbirimize çare arıyoruz kanamam yeni kesildi valla.ilacı yarıda kestiğim için 6 gün arayla adet oldum çok fena sen en güzeli dediğim gibi bu konuyu eşine devret rahat et
canım benm o zaman yapacağın şey ya nişanlını ikna edeceksin yada 1 ay kullanıp bırakacaksın ama bak sakın yarıda bırakma mutlaka 1 kutu bitince bırak o zaman sorun olmaz.sonrasındada artık paşa gönlüne kalmış bebek istemiyosan aylık iğneler var yaptırabilirsin ama sen yinede bence bu konuyu iyi bir jinekologla görüş daha sağlıklı karar verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?