kızlar normal adet tarihimiz değil bu kanamayı takip eden tarih geçerli olacakmış. normal adet tarihinde kanama olmasıda mümkün olabilrmiş ama çok düşük bi ihtimalmiş benim içim rahatladı valla kafam çok karışmıştı
canim bence adettendendirkızlar neolur banada yardım edin.doktor bana doğum kont verdi bende adetimin 7. günü bitane aldım ve bidaha almadım çocuk istediğim için kullanmaktan vazgeçtim sadece bir tane içtim ve adetimin 12,günü akşam kan gelmeye başladı çok korkuyorum kızlar kanamam devam ediyo.ben şuan adetmi oluyorum yoksa doktor iltihap için ilaçlar verdi onlarmı yaptı bilemiyorum bayram günü doktorda yok kime nereye gideceğimi bilmiyorum
kızlar içimi rahatlattınız valla çok korkmuştum hamileğimde çocukmu düşüyo acaba diye daha neler geldi aklıma.yalnız diğer aylara göre kanamam az oluyo bi iki hafta sonra bidaha olmam inş.şimdi bu tarihe göre hesaplama yapacam ölemi.bide kızlar ben normalde 6 gün sürer bu seferdemi öle olacak yada daha ksa uzun mu oluyodu sizlerin
günaydın arkadaşlar benimde bir sorum olacak
adet düzensizliğim var vede korunmak için hapa başladım
düzenli kullanıyordum ki 5.günden sonra adet oldum
sorum şu şuan almaya devam edecekmiyim hapı yoksa adetim bitince mi başlıcam
2 gündür kullanmıyorum bi arkadaşım temizlenince başlıcaksın şuan alman zararlı ddiği için almadım 2 gün
nasıl olmalı sizce
hiç kullanmadım ve kafam çok karşık :S
bide sakın temizken başlama işte ozaman adet düzensizliği nedir öğrenmiş olursun vakitli vakitsiz kanamalar ve çok sık ara kanamalar nokta kanamalar kendini hiç temiz hissetmeden yaşarsın
canım bunu banamı dedin yani beni adetim bittikten bi gün sonra bi tane aldım şimdi ara ara kanamam mı olacak benim
canım benim çok sağol valla içimi rahatlattın inş bidaha kanamam olmaz bi tane ilaç neler yapabiliyo şuna bak yaa bebek için uğraşırken tamda yumurtlamam dönemimizi mahvetti inş bidaha kanamam olmaz da düzenli ilişki yaşarız çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?