cnm hamile kalan benim bildiğim yok. ilacı doğru kullanıldığı taktirde. ancak bazen adet olmayabilirsin. içini rahatlatmak istiyorsan gidip test yaptır cnm.
Bugün 3.gün bakalım 1 hafta olmazsam test yaparım zaten.Teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hamile kalan benim bildiğim yok. ilacı doğru kullanıldığı taktirde. ancak bazen adet olmayabilirsin. içini rahatlatmak istiyorsan gidip test yaptır cnm.
merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak.10 nisan da evleniyorum ve geçen hafta nikah işlemlerinde kan aldırmak için ana çocuk sağlığına gittik. kan alımından sonra bizi doğum kontrol yöntemleriyle ilgili bilgilendirmek için başka bir odaya aldılar ve bayan doktor çok güzel bir şekilde anlattı. doğum kontrol hapını 1-2 ay kullanmanın bizim için daha iyi olabileceğini söyledi.düğün stresiyle aynı zamanda bir de hamilelik stresi yaşamamamız açısından.Fakat burda okuduğum kadarıyla herkes 1 ya da 2 ay öncesinden hapa başlanılması gerektiğini yazmış. dr hanım bana son adetimde başlamanın yeterli olacağını söyledi ve son adetimde düğünden 1 hafta önce. ben de bunun üzerine 'ama arkadaşlarım hep 1 ay önceden başladılar bu hapa ben de bu şekilde olduğnu biliyordum' dedim. kendiside en doğru bilginin orda olduğnu ve düğüne 3 günde kalsa yine koruyacağını söyledi.
Biraz uzun anlattım ama benim için çok önemli çünkü daha nasıl koruncağımızı netleştiremedik. bu şekilde hapa başlayanlar var mı? teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar nikah işlemleri sırasında sağlık raporundan sonra doktor bilgi verdi son 1 ay kala adetinde gel hapa başlayalım dedi fakat eve gelince tarih hesabı yaptım adetimde başlayınca büyük ihtimalle adetim düğün tarihime denk gelecek bu hapa illa adet döneminde mi başlamak gerekiyor bilen var mı acaba?????