Doğum kontrol halini bırakalı 7 ay oldu hala gebe kalamadım yardim lütfen

Gunesim42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
43
19
88
34
Merhaba kızlar. Ben bundan öncesinde 3 yıla yakın doğum kontrol hapı kullandım. Ekim de bıraktım gebe kalmak için. Bıraktıktan sonra 2 ay doğal yol ile korunduk ve aralık da tamamen bıraktık korunmayı. Bu sürecte adetlerim hep 45 gün de bir gelirdi ve mart da kadın doğum a gittim. Adetimin 3. Günü hormon tahlillerimi yaptırdım ve temiz cıktı. Mart ve nisan ayında adetim ilk defa 28 günde geldi ve kırmızı geldi daha öncesinde belirttiğim gibi 45 günde gelirdi ve koyu renklerde gelirdi. Sanırım adet düzenim yeni kendine geldi ama aklımda hala soru işareti var. Var mı benim gibi olanlar.

45 günde bir adet oluyorsunuz ve hormonlarda sıkıntı yok muymuş ? İlginç... peki muayene oldunuz mu adetin 3. Günü alttan? Yumurtlama vs. Bakıldı mı ? Belki pkosunuz? Düzenli yumurtlama olmadığından olmuyordur.? Ya da eşiniz tahlil yaptırdı mı?

Adete 1 hafta kala alttan muayene etmişti doktor sol yumurtalığın çok iyi ama sağ da sıvı gibi birşey var demişti eşimin sayısına da baktrmadık henuz. Ona baktirmayı düşünüyoruz.

yaş kac ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…