Teşekkürlero zaman bence bir gidin muayene olun içiniz rahat etsin
ama şahsen bir sıkıntı olsa bu kadar süre ağrısız sızısız durabileceğinizi düşünmüyorum
göbeğiniz kalmış olabilir
kaslarınız gevşemiş olabilir
zayıflasanız da spor gerekebilir karın kasları için
İnanın bi daha o hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum hemşireleri bana doğumumu cehennem ettiler yediğim azarın haddi hesabı yoktusiz gidip doğumu yaptıran doktorunuzdan talep edin öyleyse.
o zaman başka bir yere gidin, ihmal etmeyin kendinizi.İnanın bi daha o hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum hemşireleri bana doğumumu cehennem ettiler yediğim azarın haddi hesabı yoktu
Bana pisliğin bi kısmı içerde kaldı regl oldukça atarsınız dedi hemşire bende bişey demedm ki zaten ilk doğumum bilmemem çok k normal geçen ay reglimde kordondan parça düşürdüm ve tedirgin oldmEğer dediğiniz gibi eşinin bir kısmı içeride kalmış olsaydı sizi zaten öyle taburcu etmezlerdi kürtaj yoluyla temizlerlerdi ki zaten sizinde haberiniz varken böyle gönderemezlerdi. Siz hastaneden çıkarken neden bunun sorun olup olmayacağını sormadınız illa 10 ayda size soru çıkarırdı ve 10 ayda hiç mi kontrol için doktora gitmediniz anlamadım ki. Göbeğinizin onla alakası yok bence diyet yapın. Doktora da görünün burada biz size nasıl yardımcı olabiliriz doktorlar varken acaba?
Ettim ama hiç bi sonuç alamadmo zaman başka bir yere gidin, ihmal etmeyin kendinizi.
bu azarlamaları da anlayamıyorum, onlar kim ki doğum yapan kadını azarlıyorlar? şikayet etseydiniz.
özel mi sigorta hastanesi mi?Ettim ama hiç bi sonuç alamadm
Kız zehirler bile çok ilginç geldi bana. Acaba siz mi yanlış anladınız?Eşin vücutta kalması tehlikeli değil mi ben mi yanlış biliyorum.
Ben de öyle biliyorum ama yanılıyomuyum dedim bir an.Eltim ölümden döndü o eş yüzünden.Nasıl bişey yok gibi rahat bu ebe anlamadım.Kız zehirler bile çok ilginç geldi bana. Acaba siz mi yanlış anladınız?
Bana pisliğin bi kısmı içerde kaldı regl oldukça atarsınız dedi hemşire bende bişey demedm ki zaten ilk doğumum bilmemem çok k normal geçen ay reglimde kordondan parça düşürdüm ve tedirgin oldm
Devlet hastanesiözel mi sigorta hastanesi mi?
İmkansız çünkü baya bekledm masa da sorun ne dedm bana eşinin yapıştını söyeldi doktoru çağırdılar düşmrsi için bir iki iğne yaptılar beklediler düşmeyince çekerken yırtıldı dedi içimi kazıdı ya kadn eliyle kalanı regl oldukça atarsın dediKız zehirler bile çok ilginç geldi bana. Acaba siz mi yanlış anladınız?
Mrblar ben 10 ay önce doğum yaptm doğumda kızımdan sonra eşi içime yapışmış normal doğum yaptım ve çıkarmakta çok zorlandılar hemşire çıkarırken eşinin yırtıldığını ve pisliğin bi kısmının içeri aktığını söyledi göbeğim gitmiyor sizce bu durumda ne yapmalıyım göbeğimin yağ mı yoksa içeride kalan pislik mi olduğunu bilemiyorum bana bi akıl verin hanımlar başına böyle bişey gelen var mı??
İmkansız çünkü baya bekledm masa da sorun ne dedm bana eşinin yapıştını söyeldi doktoru çağırdılar düşmrsi için bir iki iğne yaptılar beklediler düşmeyince çekerken yırtıldı dedi içimi kazıdı ya kadn eliyle kalanı regl oldukça atarsın dedi