• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık DOGUM IZNI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
214
55
298
30
KİZLAR KAFAM COK KARİŞİK BEN SUANDA 28 HAFTALIK HAMILEYIM 32 HAFTAMDA BIRAKICAM ISI AMA NASIL OLUO DOKTORA GİDP YANI 32+ 1 DEMI DOKTORA GITEM LAZİM RAPOR ALİP MUHASEBEYEMI VERICEM VE BU DOGUMDAN SONRA ALİNİN PARAYI DOGUM SUT VSSS ONLAR NASIL OLUCAK BİLGİ STİYORUM

KİZLAR KAFAM COK KARİŞİK BEN SUANDA 28 HAFTALIK HAMILEYIM 32 HAFTAMDA BIRAKICAM ISI AMA NASIL OLUO DOKTORA GİDP YANI 32+ 1 DEMI DOKTORA GITEM LAZİM RAPOR ALİP MUHASEBEYEMI VERICEM VE BU DOGUMDAN SONRA ALİNİN PARAYI DOGUM SUT VSSS ONLAR NASIL OLUCAK BİLGİ STİYORUM

selam canım 32 haftayı doldurduktan sonra doktorun rapor verecek onu muhasebeye vereceksin .doğum parasıda doğum iznin bitecek çalışır kağdın muhasebeye vereceksin ziraat bankasından alıyorsun değişmediyse eğer

Canım tam 32. Haftada gideceksin doktor zaten verir raporunu onu nnuhasebeye veriyorsun sonra 2 ay doğum öncesi 2 ay da doğum sonrası izne çıkıyorsun. Maaşını istersen toplu alıyorsun istersen ay ay yatıyor yine. Sonrasında bebeğinle vakit geçirmek istersen 6 ay daha alabiliyorsun izin fakat bu ücretsiz izin. Daha sonra ise girmek istersen part time calisabiliyorsun o da 2 aydı sanırım ama tam maaş tam sigorta yatıyor

Canım tam 32. Haftada gideceksin doktor zaten verir raporunu onu nnuhasebeye veriyorsun sonra 2 ay doğum öncesi 2 ay da doğum sonrası izne çıkıyorsun. Maaşını istersen toplu alıyorsun istersen ay ay yatıyor yine. Sonrasında bebeğinle vakit geçirmek istersen 6 ay daha alabiliyorsun izin fakat bu ücretsiz izin. Daha sonra ise girmek istersen part time calisabiliyorsun o da 2 aydı sanırım ama tam maaş tam sigorta yatıyor
MASSINI ALİOSUN DERKEN CALİŞTİGİN YERMI VERIO DEVLETMI ANLAMADIM

MASSINI ALİOSUN DERKEN CALİŞTİGİN YERMI VERIO DEVLETMI ANLAMADIM
ssk ödemeni yapıyor iş yeri değil doğum yaptıktan sonra birde ilk bebek için 300 ıkıncı için 400 bir seferlık doğum parası ve 126 tl idi değişmediyse sut parası alabılıyosun

Back