arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var ankarada takip ve dogum icin doktor ve hastane onerileriniz lutfen tüp bebekle hamile kaldım ve doktoruma aşırı içim sinmesine ragmen sigorta gecmemesinden kaynaklı birakmak zorundayim ve bu beni asiri uzuyo yani oyle bi doktoru biraz zor bulurum ama yinede doktor fikirlerinizi ve hastane fikirlerinize talibim oncelikle aradigim kriterler allah gerek gostermesin ama
●bebek yogun bakim ve aksamlarida hastanede kadin dogum doktorunun olmasi
●tamamlayicidan gidicem bu yuzden cikista bi suprizle karsilastirmayan bi hastane olmalı
ve tabiki
● gercekten detayci durust rahatca soru sorulabilen ulasilabilir isini gercekten iyi yapan bi doktor tavsiyesi
tavsiye istedigim hastaneler
•lokman hekim (akay)
•liv
•medicana
•koru (cukurambar)
•lösante
NOT: liv coşkun şimsir tup bebek öncesi bi kac kere gitmistim umursamaz geldi acikcasi cok istemiyorum o doktoru
●bebek yogun bakim ve aksamlarida hastanede kadin dogum doktorunun olmasi
●tamamlayicidan gidicem bu yuzden cikista bi suprizle karsilastirmayan bi hastane olmalı
ve tabiki
● gercekten detayci durust rahatca soru sorulabilen ulasilabilir isini gercekten iyi yapan bi doktor tavsiyesi
tavsiye istedigim hastaneler
•lokman hekim (akay)
•liv
•medicana
•koru (cukurambar)
•lösante
NOT: liv coşkun şimsir tup bebek öncesi bi kac kere gitmistim umursamaz geldi acikcasi cok istemiyorum o doktoru
Son düzenleme: