• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum Hikayemmmm Helin Su Dunyaya Geldii

canım arkdaşımm çok şükür canımm
seni nasıl özledim anlatmammm
çok şükür minik prensesine kavuşmuşsunnnnn, resmini gördük canım
nasıl olacak annelik nasıl bişi ben şimdi bişey hissetmiyorum doğunca değişirmi diyordunn
bak şimdi neler söylüyorsun
en kısa zamanda görüşmek dileğiyleee
öp prensesimiiii

Tebrik ederim canim Allah anali babali buyutsunn kizinii.Allah bagislasin gule gule buyut guzelim.

Bu arada yazini okurken soyle iyi bir kahkaha attim sayende.Hem durdurun dikin dogmamasi lazim demene birde sunni sanci konusunda.Allah iyiligini versin canim benim.

Birde en son yazinda cok duygulandim.Inan yazin hem tebessulm ettirdi hemde duygulandirdi.Ayni anda iki duyguyuda tattim.Allah kimsesizlerin kimsesi demissin evet canim haklisin bende suan kimsesiz gibiyim ailem Turkiyede ve hamilelik boyunca ana sefkatini aradim cok zorlandim ama yapacak birseyim yoktu.Seni cok iyi anladim canim :((

Allah tum hamislere kolay dogum olmayanlarada evlat nasip etsin.

canim bende yurtdısındayım ve bende kara kara dusunuyorum ne yapcagımı. benı o kadar rahatlattın kı sana dua edıc em bu gece. allah bebegını sana ve esıne bagıslasın allah dogumda oldugu gıbı her zaman yanınızda olsun. tekrar hayırlı olsun bebesın....

catlattin kiz hepimizi meraktan gözümüz yollarda kaldi. Az kalsin benim tahmin ettigim gibi ucakta dogum edecekmissin sırnaşık şey
Tebrikler a.s. Allah hayirli uzun ömürler versin prensesine, nazarlardan korusun. Hersey gönlünüzce olsun...

gözün aydın canm Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün
okurken hem güldüm hem çok duygulandım
durdurun ben burda doğuramam demişsin ya ona güldüm sonrada Allah ın yardım ettiğini sölemişsin ya orda da çok duygulandım
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun
okuyunca diyorum bu kadar kolay olsa keşke :)))
darısı bizlerin başına tebrik ederim seni ve eşini

Biraz vakitsiz gelmiş anlaşılan senin yaramaz. :teytey:
Güle güle, sevgiyle, sağlıkla büyüsün inşallah...

canım cok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebegin bende 33 haftaya girdim insallah allah hayırlısıyla bizide kurtarır okurken gözyaslarımı tutamadım hüngür hüngür agladım bu aralar duygusallıgım üzerimde zaten canım benim bende ailemden uzakta oturuyorum doguma gelecekler ama bebek erken gelirse naparım bilmiyorum allah yardımcımız olur insallah öptüm canım

canım arkadaslarım hepinize coooook tesekkur edrım guzel dıleklerınız ve dualarınız ıcın. dediğim gibi anne olmak cok guzel bi duyguymus umarım tatmayan kalmaz rabbim herkese nasıp eder bu mutlulugu. yalnız olanlar hiç korkmayın. ben sadece eve ilk geldiğimde bebek aglıyordu ve ben bez değiştirmeyi bilmiordum sadece o 5 dakikada zorlandım. yamuk yumuk baglamışım bezi. ve ayrıca dogum yapacagımı bilmediğim için daha evi taşımamıştım işyerine yakın diye tuttugum kalorifersiz evdeydim. baca da yok oralarda soguk bir evde hiç birşey bilmeden (ve internet baglantım da yoktu ki bişeyler öğreneyim) ve bırakın aileyi akrabayı bir tanecik bile komşum olmadan baktım bebeğime. Allah o kadar büyük ki o kadar yardımcı oldu ki bana kızlar mucize gibiydi. cok zaman şükrederken agladım bu kadar mucize olur mu diye. cok rahat olun. meleklerimiz coook ama cok güvende.

çok geçmiş olsun canım kazasız belasız atlatmışşın.allah uzun sağlıklı huzurlu ömür versin bebişinle sizlere... ya benim merak ettim bişi var biraz acık olucak ama cook merak ediyorum tamam sancı cekicez canımız acıycak merak ettim o ıkınma anı bebeğin kafası cıkarken hissettiklerin basınçmı acımı? ıkınmak kolaymı nasıl bişi ... ben 34 . haftamdayım kormaya basladım

canım valla epidural harikabişey tavsiye ederim. sancılar karnına sertleşme gibi geliyo o anda ıkınıyosun başka hiçbişeyi ruhun duymuyo. dogru ıkınırsan da hemencecik çıkıyo bebek . yalnız sonr a3 gün başım agrıdı o bende oldu başka bi kadın vardı onun başı ağrımadı mesela

canım Allah analı babalı büyütsün aynı gün doğum yapmışız bende öğlen 12:45 de yaptım bebeğine de maşallah annesini üzmüyor şimdiden böyle gider umarım....

Back