- 25 Aralık 2024
- 49
- 15
- 3
- Konu Sahibi senasenasenasena
-
Ben özelde doğum yaptım.Kızlar merhaba
Benim ilk hamileliğim ve doğum süreci için çok kararsızım. Şu an hem devlet hem özele gidiyorum ama doğumda hangi hastaneyi tercih edeceğimi bilemiyorum. Özelde fiyatlar çok fahiş ama devlette de 2 kişilik odalar eşinin süreçte yanında olamaması doğumhanede birkaç kadın aynı anda doğum yapma fikri vs beni çok itiyor . Siz neler düşünüyorsunuz?
Çok yakın zamanda 47bin fiyat aldı bi tanıdığım ama bu meblağlar bana göre yüksek olabilir :) siz nerede ne zaman doğum yapmıştınızBen özelde doğum yaptım.
Fiyat fahiş değildi.
Özelde bire bir ilgileniyorlar.
GaziantepÇok yakın zamanda 47bin fiyat aldı bi tanıdığım ama bu meblağlar bana göre yüksek olabilir :) siz nerede ne zaman doğum yapmıştınız
İkisinde de hwrşey mevcutsa? :)Hastahaneye gore karar vermelisiniz, yogun bakim uniteleri ve diger branslar mevcut olmali
Evet lazim olmasin ama buyuk ve duzgun hastahanelerde dogum yapmak cok onemli.
Gayet uygunmuş gerçekten Adana’da pek öyle değilGaziantep
Ekim 2024 yılında
17 bin tl idi sezeryan doğumum.
Devlet hastanesinde doktor, oda veya gerekli malzeme eksikliği yoksa devlet iyi derim.Kızlar merhaba
Benim ilk hamileliğim ve doğum süreci için çok kararsızım. Şu an hem devlet hem özele gidiyorum ama doğumda hangi hastaneyi tercih edeceğimi bilemiyorum. Özelde fiyatlar çok fahiş ama devlette de 2 kişilik odalar eşinin süreçte yanında olamaması doğumhanede birkaç kadın aynı anda doğum yapma fikri vs beni çok itiyor . Siz neler düşünüyorsunuz?
İkisinde de hwrşey mevcutsa? :)
Evet .Gayet uygunmuş gerçekten Adana’da pek öyle değil
Devlet hastanesinde doktor, oda veya gerekli malzeme eksikliği yoksa devlet iyi derim.
Evet eksi yönleri var ama o kadar para ya değmez özel hastaneler, maksimum 2 gece için dünya para istiyor çocuğuma gelecek yapar köşeye atarım daha iyi. Bide Allah korusun bi sıkıntı olursa devlete yönlendiriyor özel hastaneler.
Evet fiyat konusunda gerçekten çok uçuk dediğinizde haklısınız. Ancak devlette olumsuz doğum hikayeleri dinledikten sonra oradan da korkar oldumDevlet hastanesinde doktor, oda veya gerekli malzeme eksikliği yoksa devlet iyi derim.
Evet eksi yönleri var ama o kadar para ya değmez özel hastaneler, maksimum 2 gece için dünya para istiyor çocuğuma gelecek yapar köşeye atarım daha iyi. Bide Allah korusun bi sıkıntı olursa devlete yönlendiriyor özel hastaneler.
Gerçekten şanslıymışsınız. Biz şimdi 1500 veriyoruz muayene için doğumda da kim bilir ne olur ben doğurana kadarEvet .
bizde uygun diye sevindik.
Hem gebelik takibim orda yapıldı her ay doğumuda orda yaptım.
Kadın doğum muayene ücretine de
İlk 850 ile başladık geçen yıl
Sonra zamanla 900 oldu en son da 1.200 olmuştu.
Hıı onu bilmiyorum. Ben doğum başından sonuna kadar başka bir devlete gitmiştim doğum yapacağım günde başka devlet hastanesine gittim kabul etmişlerdi haa tabi sebebini de sordular ayrı ayrı bi iki doktorHer zaman degil, eger hamilelikte hic gitmediyse devlet hastahanesi sorumluluk almayabiliyor allahtan gitmis, kaydi var.
O açıdan çok haklısınız ben bir yandan doğum sürecindeki konforu da düşünüyorumBirebir esitler mi? Benim gonlum devletten yana, basimiza da geldi, ozel hastahane anneye konfor sagliyor ama bebek sagliginda devlet farkini gorduk yasadik
Evet memnun kaldım ondan hastane değiştirmedim zaten.Gerçekten şanslıymışsınız. Biz şimdi 1500 veriyoruz muayene için doğumda da kim bilir ne olur ben doğurana kadar
Ayhh anlıyorum sizi o hikâyeler hiç bitmez zatenEvet fiyat konusunda gerçekten çok uçuk dediğinizde haklısınız. Ancak devlette olumsuz doğum hikayeleri dinledikten sonra oradan da korkar oldum
Çarşamba devlette gebe okuluna gideceğim inşallah orada da soracağım bunlarıAyhh anlıyorum sizi o hikâyeler hiç bitmez zateninşallah istediğiniz yeri bulursunz.
Eğitim araştırma hastanesi varsa yakında onlar daha iyi sanki, bi kaç doktor aynı anda giriyor doğuma bide ebe. Hatta öncesinde doğuma yakın ebelerle görüşme şansı da oluyor yani bizde olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?